2777
2789
عنوان

من برای کل خانواد شوهرم ب شوهرم گفتم لباس عیدی بخره ولی اونابرامن

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 55 پست
اول سال وقتی تولدمادرشوهرم بود براش کیک سفارش دادم وپارچه خوب از پول مامانم وقتی تولدمن شدگفت تولدت ...

چه بی شعورن.نحس وجود ادم هایی مثل اوناست.عزیزم برای یه سری آدما زیادی که باشی سرشون گیج میره.برای خودت ارژش قائل باش.تو خانومی و شعورت رو نشون دادی ولی اونا ثابت کردن که لیاقت احترام و توجه رو ندارن‌دختری به فهم و کمالات تو مشخصه تربیت شده ی یه خانواده ی با شخصیته.تا میتونی ازشون دور باش.به هیچ وجه تنها اونجا نرو.برخورد همسرت چطوره با خانوادش وقتی این رفتارها رو میبینه؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
چه بی شعورن.نحس وجود ادم هایی مثل اوناست.عزیزم برای یه سری آدما زیادی که باشی سرشون گیج میره.برای خو ...

هیچی میگه انتظارنداشته باش بعدمن باخانواده همسرم زندگی میکنم زندگی خیلی سخته باهاشون ب

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزدلم وقتی جوگیر میشی همینه دیگه ،حالا جدا از اینا دیگه اصلا نکن که وظیفتم میشه

از خیلی چیزا گذشتم برا خودم ن کفش ن چیزی فقط شومیز وی کیف گرفتم کلی برااوناخریدکردم حالاهیچ ب کنار اجیل ده ملیون براشون گرفت برا ما ی میلیون میگه. خودت خواستی خودت گفتی گنادارن دلم میخوادکریه کنم زارزار

درسته پدرم بهم عیدی میدده ولی من ناراحتم ازشون برامادرشوهرم بهترین پارچه گرفتیم برادرشوهرم ست شلوار ...

عزیزم مقصر خودتی

درس عبرت بشه دفعهی دیگه برای خانواده شوهر فداکاری نکنی

سال بعد هیچی نخرید

از خیلی چیزا گذشتم برا خودم ن کفش ن چیزی فقط شومیز وی کیف گرفتم کلی برااوناخریدکردم حالاهیچ ب کنار ا ...

نه گریه کن نه خودتو بهم بریز فقط اینا واست بشه تجربه که دیگه واسشون یه قدمم برنداری

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!