2777
2789
ببخشید ی خانم ۳۰ ساله با خودتون مقایسه می‌کنید؟خانما به نسبت آقایون طول عمر بیشتری دارند زن ته تهش ب ...

من به شخصه واقعیتهایی از  زندگی دیدم بر حسب اونا حرف میزنم بابای خودم بعد فوت مادرم تو هفتاد سالگی ازدواج کرد زن دومش مطلقه و یه پسر داشت ولی قبل از ازدواج با بابام زندگی سختی داشت از بابا صاحب دو فرزند هم شد بابام ۷۶ سالگی به خاطر قصور و اشتباه پزشکی رحمت خدا رفت تا روز قبل از فوتش از من هم قویتر و سر حالتر بود الان اون زن تو خونه ای که بابام بهش داد و پولی که از بیمه بابام بهش تعلق کرفت داره زندگی میکنه هر کسی باید یه جور چرخ زندگیشو بچرخونه اون خانم اگر میگفت مثلا بابام سنش بالاست خب نه خونه ای داشت نه توانی برای زندگی خرج یه بچه هم رو دستش بود شوهر قبلیشم یه معتاد بی خانمان بود

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چطور خونه زندگی جدا داری و خانوادت نفهمیدن هنوز،،مسافرت باهاش میری پیشش میمونی نمیگن کجایی

شب نموندم 

مسافرت گفتم کاریه

روز با همیم و خانوادم فکر میکنن سرکارم بعدشم باشگاه

از نظر تو کارم درسته؟منم دیدم جون ها نه تعهدی دارن نه حمایتی ولی الان هم زندگیم کلا شده پنهان کاریطل ...

عزیزم قانونا و شرعا شما هیچ کار بدی نمیکنی.رابطه پنهانیتم دیگه جزیی ازین مدل زندگیته.اگه میتونی دائمیش کن.اگه نه همینطور ادامه بده.شاید یه کیس ازدواجی خوبم سرراهت قرار گرفت و ازدواج کردی.هیشکی از فردا خبر نداره.

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
الان برای کار و مستقل شدن هیچ ایده ای ندارم تو پیشنهادی داری؟

اگه میتونی ازش سرمایه کار بگیر و یه کار خوب را بنداز.مثلا یه مغازه برات بخره لباس بفروش.بوتیک زنانه و بچگانه.فقط ملک رو بخر و به اسم خودت بزن

من به شخصه واقعیتهایی از زندگی دیدم بر حسب اونا حرف میزنم بابای خودم بعد فوت مادرم تو هفتاد سالگی ا ...

منم حمایت های مالیش خیلی برام کمک کننده بوده 

ولی نسبت به ثروتش من خودم درخواستی ازش نداشتم 

الان هم که پیشنهاد کار داده من ایده ای ندارم 

که تضمینی برای آیندم باشه 

یعنی باری به هر جهت باهاشم😔

شما حتما با یه مشاور صحبت کن

اگر این آقا بعنوان یک گزینه برات مطرحه حتما ب مشاور بگو

ولی بنظر من اول موقعیت خودت و خانوادت رو بسنج....شهری ک زندگی میکنی...ایا امکان ازدواج با گزینه هم سطح یا بهتر رو داری؟؟؟؟؟توی جامعه الان ک بسختی کار خوب پیدا میشه برای یک زن یا خواستگار خوب ک کمیاب شده آیا گزینه ای داری؟؟؟؟؟احتمالش چقدره؟؟؟؟بعدم مشاور خوب براحتی میتونه بهت بگه این اقا ایا در اینده همون رفتارای سمی با همسر قبلیش رو خواهد داشت یا ن.....خیلی عاقلانه فکر کن 

من میگم توی موقعیت شما سن یک عدده.. و میگی ک ایشون رفتارشون مث یک ادم پنجاه ساله نیست....پس بیشتر بسنج 

خوب شد؟؟؟؟
روح پدر و مادرتون شاد

متشکرم

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
اگه میتونی ازش سرمایه کار بگیر و یه کار خوب را بنداز.مثلا یه مغازه برات بخره لباس بفروش.بوتیک زنانه ...

اخه مستقیما بهش بگم ملکه به نامم کنه نتیجه عکس میده

خودش همش میگه تو هیچی ازم نمیخوای و من برات همه کار میکنم 

ولی دروغ چرا دوست دارم همین خونه رو به نامم کنه

پیشنهاد کار رو داده من ایده ای ندارم چی پیشنهاد بدم 

خودش میگفت آرایشگاه 

شما حتما با یه مشاور صحبت کناگر این آقا بعنوان یک گزینه برات مطرحه حتما ب مشاور بگوولی بنظر من اول م ...

این کامنت عالی بود استارتر.همه چیرو کامل گفت👍

منم حمایت های مالیش خیلی برام کمک کننده بوده ولی نسبت به ثروتش من خودم درخواستی ازش نداشتم الان هم ک ...

خب بگو همه چی رو رسمی کنه این میشه ایندت

بیشتر ببینید