یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
عاقلانه فکر کن به نظرم ازدواج کن یه آقای همسن شما می ره زن جوانتر میشیره تازه پخته و دانا عمل نمیکنه همین آقا خوبه قبول کن واقعا عاشقته که برات خرج می کنه رفتارش روزیر نظر بگیر مشکلات قبل رو نداشته باشه
پس خوبه مرسی وقت گذاشتی جواب دادی خودم همه ی اینارو رعایت میکنم 💗🥲حالم خیلی خوبه وقتی میبینم واسه ...
قربونت😘💋 آره دقیقا رابطه خوب حتی تاثیر مثبتم داره
من خودم خجالتی و خود کم بین و منفی نگر بودم
ولی بعد یه مدت روم اثر گذاشت، اعتماد به نفسم بالا رفت
حس میکنم خودمو بیشتر دوس دارم نسبت به قبل
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)