2777
2789

دکتر به من گفت توی 30 میل اب قند یا یا شیر خودم یا شیر خشک قاطی کنم بدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دکتر به من هیچی نگفته

به من گفته بود صبح  و شب نصف بسته تو 30 میل اب قند یا شیر خودم یا شیر خشک بدم بخوره تقریبا از چهار ماهگی میدادم بهش تا یکسالگی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اب نه؟رو بسته نوشته ۱۵ میل اب اخه

والا دکتر گفت تو اب قند میتونی حل کنی تو شیر خودت یا شیرخشک هم میشه حالا شما خودت میدونی 

به من گفته بود صبح و شب نصف بسته تو 30 میل اب قند یا شیر خودم یا شیر خشک بدم بخوره تقریبا از چهار م ...

بابا پسرم شدید رفلاکس داره اول شرلت فاموتیدین خورد خوب نشد دکتر دیگه بردم گف دو هفته پودر بخوره بسته دیگه نده و پدی لاکت

بابا پسرم شدید رفلاکس داره اول شرلت فاموتیدین خورد خوب نشد دکتر دیگه بردم گف دو هفته پودر بخوره بسته ...

والا من بردم دکتر دانشمند فوق تخصص گوارش اطفاله اینجا تو قم برای رفلاکس همه میبرن پیش ایشون گفت تا خوب نشده قطع نکن منم تا یکسالگی دادم بهش حتی هی میبردم میگفتم بهتر شده قطع کنم گفت اصلا دیگه یکسالگی دقیقا روز تولدش خوب خوب شد و دیگه ندادم بهش الان 4 سالشه بچم