2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعاااهمسرتون بد قولی کردن مامانتون هم اعتبارش خراب شد کاش زودتر ماشین رو میزاشتین برا فروش

بله، درسته نمیدونم چرا شوهرم سستی کرد در این باره، واقعا انگار کرم داره جونمو مغزمو میخوره

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

گریه

یه دختر پاییزی ،عاشق ماه ،پروانه،رنگ آبی،موسیقی،کتاب،فیلم،پرستاری،سرعت و هیجان،بارون،هوای ابری،عاشق ایرانم،تایپ شخصیتی:istj ...خندان و در عین حال غمگین،فمنیست،میدونی صداهای زیادی تو مغزم هست که دیگه جزئی از زندگیم شدن و رفیق هستیم ولی رادیو هستن.گیتار میزنم و عاشق اهنگ سلطان قلب ها هستم.فیلم موردعلاقم یوفوریا ،شخصیت(رو) =من در واقعیت،پاریس شهر رویاهای من،داستایوفسکی نویسنده موردعلاقه ام ،ادبیات برای من شیرین ترین کتابه،سکوت شب عمیق ترین فریاد زندگی،

بیشتر ببینید
۷۰ درصد امکان داره بارداریم پوچ باشه ناراحتم😭خوابم نمیبره انقد مطلب خودم همه رو حفظم

خداوند بلند مرتبه است بسپار به خودش 

خدایا امید وتوکلم فقط به خودته🦋

چرا چیزی شده

اره کلا نابود

یه دختر پاییزی ،عاشق ماه ،پروانه،رنگ آبی،موسیقی،کتاب،فیلم،پرستاری،سرعت و هیجان،بارون،هوای ابری،عاشق ایرانم،تایپ شخصیتی:istj ...خندان و در عین حال غمگین،فمنیست،میدونی صداهای زیادی تو مغزم هست که دیگه جزئی از زندگیم شدن و رفیق هستیم ولی رادیو هستن.گیتار میزنم و عاشق اهنگ سلطان قلب ها هستم.فیلم موردعلاقم یوفوریا ،شخصیت(رو) =من در واقعیت،پاریس شهر رویاهای من،داستایوفسکی نویسنده موردعلاقه ام ،ادبیات برای من شیرین ترین کتابه،سکوت شب عمیق ترین فریاد زندگی،

بیشتر ببینید
اره واقعاااهمسرتون بد قولی کردن مامانتون هم اعتبارش خراب شد کاش زودتر ماشین رو میزاشتین برا فروش

عزیزم میشه بگی من حامله ام یا نه، دو روز از پریودم گذشته

نه عزیزم

عزیزم سلام، با اینک از پریودم ۵ روز گذشت ولی حق با شما بود، پریود شدم،‌حامله نبودم، میتونم بپرسم پس کی حامله میشم؟ چند ماه دیگه؟ دختر میشه یا پسر؟ سالم میشه؟