2777
2789

با شوهرم دارا حیایی داریم تن ماهی میخوریم تازه از سرکار اومده، باباشم امین حیایی و شهاب نشستن رو زمین دارن نون بربری میزنن تو آب میخورن 

یدونه تن ماهی و یدونه خیار شور بود، گفتم آقاییم استیک نمیخلی بلام؟ گفت عزیزم پول ندارم هرچی داشتم دادم قسط و بدهی باشه بعد ازدواج 

خلاصه خواستم بگم زندگی به همین دلخوشی های کوچیک زیباس و همسرانتون و درک کنید و خاکی باشید ❤❤❤😌

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر منه که میام نینی سایت نه تو 💔👍🏻

گلم چیزی مصرف میکنی؟  دوره های ترک اعتیاد بدون درد و خماری ماهواره هستا😐😂

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

من سوختم اب از‌کجا بیارم

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید
میدونی این کار مواد نیست

چیزی فراتر از اونه😂😂😂

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡