2777
2789

از ساعت ۸ بدو بدو کارهام کنم ساعت یازده از خونه زدم بیرون پسرم نوبت دکتر داشت یه مسیر طولانی شوهرمم هم نبود تا ۵ اونجا بودم سردرد خیلی بدی گرفتم رفتم یه کم خرید کردم اومدم خونه یه کم کار دیگه داشتم انجام دادم فردا صبح هم مهمون دارم آخه کی الان میره مهمونی 

خیلی خسته ام

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دعوت نمی‌کردید میزاشتید ایام عید

من غلط بکنم وسط خونه تکونی هزار کار مهمون دعوت کنم یک سال بچه ام دنیا اومده نیمدن دیدنش حالا عمه جان هاش میخوان بیان خودشون زنگ زدن 

سلام عزیزم خسته نباشی بابت کارهات به نظرم مهمونیو یه جوری کنسل کن واجب نیست به خدا

سلام عزیزم ممنونم 

چطوری چی بگم بهشون 

سلام عزیزم ممنونم چطوری چی بگم بهشون

مثلا بهونه بیار بگو بچه هام مریضن و اینا یا بگو خونه نیستم اگه واسه ناهار یا شام بیان و غذات خراب بشه تا یه مدت میگن فلانی غذای خراب داد 

مثلا بهونه بیار بگو بچه هام مریضن و اینا یا بگو خونه نیستم اگه واسه ناهار یا شام بیان و غذات خراب بش ...

میدونی شوهرم که نیست همه چی گردن خودمه امروز که پسرم بردم دکتر مسیر طولانی بود اونجا هم زیاد الاف شدیم تمام انرژیم گرفته شد اگه شوهرم بود با اون میرفتم اینقدر اذیت نمیشدم

میدونی شوهرم که نیست همه چی گردن خودمه امروز که پسرم بردم دکتر مسیر طولانی بود اونجا هم زیاد الاف شد ...

واسه همین میگم کنسل کن باور کن شوهرتم راضی با این حالت نیست بعد فردام چچهارشنبه سوریه و نباید بیرون بری 

واسه همین میگم کنسل کن باور کن شوهرتم راضی با این حالت نیست بعد فردام چچهارشنبه سوریه و نباید بیرون ...

نمیدونم بخدا الان گبج خوابم میخوام برم بخوابم هرچی شد شد