2777
2789
عنوان

قضیه مشکوک خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 149 پست
قبل از اینکه زیر یه سقف برین.این مشکلات باید حل بشه.الان باید دورت باشن و تحویلت بگیرن.سعی کن کمی زم ...

منم می‌خوام حل کنم بعد برم 

رک میگم ولی آخر سر میگن تو درک نمیکنی مارو 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

استارتر نشین اینجا کاری کسی برات نمیکنه از فردا کفشاتو بپوش بیفت دنیال کشف حقیقت از فامیل پسره از دک ...

کشف حقیقت کار من نیس چندین ساعت دوره فامیل ها هم نمیگن که بهم 

هم عروسی دیر بشه خوبه حداقل میشناسم و نشد بهم میزنم 

تنهامون نمیزارن که ولی بشه هم نمیاد اصلا

تو بگو من با این شرایط ادامه میدم شرط بذار 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
من نامزد دومشم

با اولی عقد بودن؟

حتما پیگیری کن چرا جدا شدن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
چه‌شرط های

مثلا اگه مشاور گفت عروسی می کنم وگرنه طلاق 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
منم نمی‌خوام با بچه برگردم واقعا سخته اینجوربه پدرم تازه گفتم نمی‌دونم چه واکنشی نشان میده به اونا

نترس هر چیزی شد بهترین تصمیم رو بگیر و اینکه زوده هنوز برای ازدواجت

لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا به اون چیزی که هدفم هست برسم 🌹🌹                       خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید نه اینکه حمله کنید 😑

عزیز جان.میخوای ادامه بدی تو هم باید زبون داشته باشی.

زبون که دارم ولی همسرم خیلی باهام خوبه مشکل فقط خونواده شه نمی‌دونم چکار کنم از خودم دفاع میکنم ولی چون پدرم افسار داده دست اونا به حرف من اهمیت نمیدن

یه دخترو عاصی کردن اون فرار کرده حالا نوبت توئه ؟

چه خانواده داغونی 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید