2777
2789
عنوان

قضیه مشکوک خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2560 بازدید | 150 پست

نامزدت هنوز بچه است 

۲۱وقت زن گرفتن نیست 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم می‌خوام اینو ولی گفتم به عنوان آخرین راه باشه

از این خانواده بترس و جداشو..اونا میخان بگذره.شوهر خواهرسابقم ب خواهرم نگفته بود بعد معلوم شد چند ماه نامزد داشته.ب خواهرم خیانت میکرد همون اخرم خواهرم جداشد ی زن دیگه گرفت بهمونم خیانت می کنن

خانوادم صحبت نمیکنن مادر ندارم نامادریم میگ‌چیری نگو بهم میخوره پشت سرت بد میگن پدرم که هیچ

احساس میکنم نامادریت میخواد ببخشید میدونم لفظم جالب نیست ولی میخواد از شرت راحت بشه ... به پدرت بگو و با اون خصوصی صحبت کن تا جایی که میتونی کمتر با نامادری صحبت کن ببین الان بهم بخوره بهتر از اینه که فردا با یخ بچه بغل برگردی و نامادری راهت نده خونه 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                             حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

از این خانواده بترس و جداشو..اونا میخان بگذره.شوهر خواهرسابقم ب خواهرم نگفته بود بعد معلوم شد چند ما ...

منم نظرم همینه 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                             حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

مردم بدبگن که بگن مهم نباشه برات بنطرم ببرش پیش دکتر

بهترین پیشنهاد همینه همسرش رو ببره پیش روانشناس تا ببینن مشکلی نداشته باشه و چک کنه رابطشون رو...من که میگم یه داستانی هست اینهمه دزد و پلیس بازی طبیعی نیست خصوصا اینکه ازدواج ناموفق هم داشته

قطعا همسرت یه بیماری و مشکل حاد داره که تمایلی هم بهت نشون نمیده

من حس میکنم یا اینه یا اینکه پسره یه چیزی پنهون می‌کنه یا اینکه خودش دلش پیش یکی دیگس و با اون رابطه داره