2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی و تنگی واژن انجام دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 69 پست
هزینه شو میگی؟

سه سال پیش ۳تومن تو کلینیک کردم من

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب الان راضی ای؟؟کدوم شهری ؟اگه تهرانی معرفی کن

تهرانم راضیم خیلی 

خانم صادقی بود یه کلینیک تو سعادت آباد میدان کاج 

سه سال پیش کردم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سه سال پیش ۳تومن تو کلینیک کردم من

من عذر میخوام

واژنت مثل روز اول تنگ شد

و تا کی تنگ موند

بخدا من دخترم تایپک هامو بخون ک فک نکنی مردم

فقط چون میخام انجام بدم میترسم 

واسه کسی بخند ک واسه خندیدنت تلاش می‌کنه ✨️ 

لابیا اطلاعی ندارم...اما تن گی واژن به حدی سخته که دستشویی بزرگ سرپا انجام میشه ..نمیتونی بشینی مخصوصا تو ماشین..تا فیکس بیست روز...مدام رو پهلو دراز میکشی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من عذر میخوامواژنت مثل روز اول تنگ شدو تا کی تنگ موندبخدا من دخترم تایپک هامو بخون ک فک نکنی مردمفقط ...

تنگ نکردم من گلم فقط زیبایی عمل کردم

تعریف کن ببینم 😇توضیح بده دردش و نقتحتسو کسی پیشت بود اصلا نیاز هست کسی مراقبت کنه یا نه

من لابیا پلاستی هودکتومی و پرینو رافی انجام دادم چون سه تا بود ترسیدم مطب انجام بدم رفتم مرکز جراحی تجریش با بیهوشی کامل انجام دادم از کمر به پایین هم میشد که من چون سزارین اونجوری عمل شدم دیگه نخواستم کمر به پایین باشه 

همسرم ۱ روز خونه پیشم موند حدود ۱۰ روز نقاهت داشتم 

دردش قابل تحمل بود فقط از توالت فرنگی استفاده کردم و نباید یبوست داشته باشی 

کلا یکی کمکی پیشت باشه خیلی راحت تری 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
خب تعریف کن لطفاهمزمان انجام دادی؟چطور بود دردش قابل تحمله؟لازمه کسی ازم مراقبت کنه یا نه

من واژینو پلاستی.هودکتومی.پرینه.لابیا رو با هم انجام دادم تا یک هفته مردم از درد و توی مطب انجام دادم و بسیار دردناک بود برگردم به عقب حتما میرم بیمارستان و بیهوشی میگیرم و همه رو با هم انجام نمیدم واقعا تا ۸ روز مردم با هیچی آروم نمیشد دردش🥲ولی الان قشنگ شده😂😍