2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61217 بازدید | 957 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ شغلی

آرایشگری 

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
عزیزم طبق قانونمون مرد این حق رو داره و حتی زن نمیتونه شکایت کنه.درصورتی که زن بدون رضایت مردخانه ر ...

برای منی ک ۹ ساله سرم تو کتاب قانونه ماده قانونی کپی نکن گلم . هر کدوم از،اینا ک نوشتی یک‌ساعت جای بحث داره 

برای منی ک ۹ ساله سرم تو کتاب قانونه ماده قانونی کپی نکن گلم . هر کدوم از،اینا ک نوشتی یک‌ساعت جای ب ...

دقیقا در مپرد کدوم قسمت بحث کنیم؟

چون منم اینارو از کتاب اوردم و ۲تا وکیل هم در خانواده داریم.

برای منی ک ۹ ساله سرم تو کتاب قانونه ماده قانونی کپی نکن گلم . هر کدوم از،اینا ک نوشتی یک‌ساعت جای ب ...

چه بخوای چه نخوای مرد راضی نباشه ، زنش رو راحت میتونه محدود کنه و قانونمون این اختیار رو کاملا به سوهر داده کاملا مرد میتونه بره شکایت کنه.

بعضی ها مشکل روانی دارن جایی خوبی بزرگ نشدن و یا هرچی ولی هیچ زنی دوست نداره باهاش اینطور رفتار بشه ...

اوکیههه من با همه نبودم بعضی ننوشتم بعضی نه همه ! مرسی از جوابت

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

ا

ناموسا وقتی پول ندارین بچه رو میخواین چکار؟ 

میتونی بری واسش خریدکنی؟یا باید منتظر باشی یکی ممدی برسونه؟ 

شوهری ک شکاکه زندگی بچرو سیا میکنه 

پیاماتونو خوندم تو این تاپیک فکر میکردم فقط خودم همینطورم که شوهرم اهمیت نمبده اما دیدم شما و کسای د ...

سلام . عزیزم واقعا چکار می کردید وقتی می دیدی حساسیت داره چه واکنشی نشون می دادی