2777
2789
عنوان

شوهراتون بهتون شک دارن ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 61250 بازدید | 957 پست
پول ندارید بچه بیارید شوهر شکاک هم دارید بچه بیارید کلا بچه بیارید الان خوبه؟

اون  پست  139 لایک خورده یعنی خیلیها موافقن بچه بیارن با فقر با کلی مشکلات روانی فقط بچه بیارن خلایق هرچه لایق دیگه دلمون برای زنایی که تو فقر بچه بزرگ میکنه نباید بسوزه کسایی که با کتک و زجر بزرگ میکنن نباید بسوزه خودشون میخوان

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا من که شوهرم اینجوری نیس ولی تا دیروز میگفتین پول ندارین بچه نیارین،الآن شد شوهر شکاک دارین بچه ...

بله شوهر شکاک خیلی خطر ناک 

بابای دوستم به خود دوستمم شک داره 

چقدر اذیتشون میکنه 

معلومه که مهمه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اون پست 139 لایک خورده یعنی خیلیها موافقن بچه بیارن با فقر با کلی مشکلات روانی فقط بچه بیارن خلایق ...

این مردم واقعا عجیبن 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

عزیزم طبق  قانونمون مرد این حق رو داره و حتی زن نمیتونه شکایت کنه.

درصورتی که زن بدون رضایت مردخانه را ترک کند یا خواسته‌های جنسی مرد را رد کرده و به وظایف زناشویی خود عمل نکند، زن ناشزه شناخته شده و اجرت المثل و نفقه دریافت نخواهد کرد و  به اوتعلق نخواهد گرفت. 

تمکین عام چیست:

به معنای تحت امر شوهر بودن و تبعیت از اوامر و دستورات شوهر میباشد.

به گونه ای که زنان برای خروج از منزل نیز نیازمند کسب رضایت و اجازه شوهر خودهستند.

ماده ۱۱۰۵ قانون اسلامی:

حق سکونت زوجه  تمکین عام و خاص از شوهر است و در روابط زوجین ریاست خانواده از خصائص شوهر میباشد.

تعیین محل زندگی ماده 1114 قانون:

مرد را تعیین محل زندگی مقرر داشته زن باید درمنزلی که شوهر تعیین میکند سکنی نماید.

زوجه باید درمنزلی که شوهر انتخاب میکند سکونت کند و در واقع مرد به زن دسترسی داشته باشد زن موظف به برقراری رابطه جنسی و ملزم به اطاعت پذیری از مرد درمسائل جنسی است.

درشرایطی که حق تعیین منزل به زن داده شده باشد زن میتواند فقط از زندگی کردن درمنزل مشترک بامرد خودداری کند؛ اما سایر وظایف زن که مرتبط با تمکین خاص و عام بوده، همچنان برعهده وی میباشد.

و درصورت عدم تمکین خاص و عام نفقه به اوتعلق نمیگیرد.

ترک منزل توسط زن: اگر زن بدون رضایت شوهر خانه را ترک کند، نفقه به او تعلق نمیگیرد.

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بیشتر ببینید
بدون درک گفتی کیه که دلش بخواد شوهرش کتکش بزنه؟حبسش کنه؟بدون در نظر گرفتن گذشته ی فرد زندگیش تا الان ...

چه قشنگ نوشتی💔

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اون پست 139 لایک خورده یعنی خیلیها موافقن بچه بیارن با فقر با کلی مشکلات روانی فقط بچه بیارن خلایق ...

عزیزم اینا رو نمیشناسی برای بچه زیاد میخوان بیارن؟

بگم میترکم طرف ۵۰سالشه هنوز امکان بچه دار شدن داشته به هیچی فکر نکرده فقط بخاطر همین موردی که نمیتونم بگم نهمی رو هم اورده با داشتن عروس و داماد

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بیشتر ببینید
بنظر من ادمای شکاک بیشتر به خودشون شک دارن تا بقیهبخاطر همین فکر می کنند بقیه مثل خودشونن

بعضی ها مشکل روانی دارن جایی خوبی بزرگ نشدن و یا هرچی 

ولی هیچ زنی دوست نداره باهاش اینطور رفتار بشه پس کسی حق قضاوت نداره 

شاید واقعا نمیشه -شاید نمیتونن تلاش کردن نمیشه حالا چون شوهر بعضی ها خوبه و شکاک نیست دلیل نمیشه ک ب بقیه بگن شما فلانید -

نباید قضاوت کرد ک گذشته اونا بشه اینده شما 

چ یهو طرزصحبت کردنت عوض شد شما !!!

خیلیم خوب جوابشو داد،اون خانم میگه تحت هرشرایطی باید بچه بیارید،خداهمچین طرزفکرایی رو نابودکنه

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

والا برامنم شکاک نیست فقط میگه اطلاع بده خدای ناکرده اتفاقی افتاد بدونم کجایی و بهم بگو یکم حس کنم مرد خونه ام🤣🤣یازده شب به بعدم معمولا جایی باشه باخودش میرم چون خودمم میترسم اون تایم خطرناکه

عزیزم طبق قانونمون مرد این حق رو داره و حتی زن نمیتونه شکایت کنه.درصورتی که زن بدون رضایت مردخانه ر ...

خدالعنت کنه کسایی که این قانونا رونوشتن

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

خیلیم خوب جوابشو داد،اون خانم میگه تحت هرشرایطی باید بچه بیارید،خداهمچین طرزفکرایی رو نابودکنه

اصلا کاری ب اون خانم و این تاپیک و ...ندارم ..اپرا همیشه توهرتاپیکی یدونه پست میزاشت و ی نظر کوتاه میداد اصلا ندید رو پست کسی ریپلای بزنه و جبهه بگیره ..یهو تواین تاپیک تعجب کردم خییلی

منم اول کار همین رو به همسرم گفتم ک اگه زنی بخواد خطا کنه یه جوری این کارو میکنه به عقل جن هم نرسه . ...

چون شوهر شما اینه تند نرو و نکم ب زخم کسی نپاش لطفا -ببین خیلی ها نمیتونن نمیشه یک مشکلی هست هیچ کس دلش اسارت و بدبختی و اینا نمیخاد 

من خودم شوهرم بهم اعتماد داره دوستم داره -ولی تو محیطی بود ک با چشماش چیزایی دیده ک باعث مشکل روانیش شده -دوگانگی پیدا کرده بیماری پیدا کرده دلیل نمیشه تخریبش کنم چون میدونم تقصیر خودش نبوده پس بهتره با ملایمت صحبت کنیم ن کوبنده همه زنا و مردا رو بکوبیم بهم سرنوشت همه مثل هم نیست عزیزم