2777
2789
عنوان

یه غذا با میگو برای سحری بگید اونم برای کسی که از میگو متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 36 پست

من دیدم کوکو هم درست میکنن باهاش ولی امتحان نکردم فکر نکنم جالب باشه

میگو پلو بهتره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تمیز بشور و با زعفران و پیاز بذار مزه بگیره

بعدش پیازداغ بگیر و میگو رو اضافه کن و سرخ کن فلفل سیاه و یه کوچولو پودر زنجبیل هم بزن

دو سه تا حبه سیر هم رنده کن داخلش

آهر سر هم بذارش وسط سبزی پلو تا با برنج دم بکشه

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
نماز روزه هاتون قبول باشه عزیزممم❤️ببینید اگه تونستید سوخاریش کنید ، آرد و تخم مرغ و خورده نون باگت ...

ممنون گلم آخه بچه شیر میدم حتما باید پلو بخورم وگرنه خوردن نخوردن سحری فرقی برام نمیکنه مجبور میشم روزه مو بشکنم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
ممنون گلم آخه بچه شیر میدم حتما باید پلو بخورم وگرنه خوردن نخوردن سحری فرقی برام نمیکنه مجبور میشم ر ...

خدا براتون نگهشون داره سلامت باشید🤍🌿

ببینید اگه با پلو تونستید سوخاری رو بخورید 

ای وای عزیم تو همونی ک عصر باهم بحثمون شد؟😂🤦🏻‍♀️شرمنده من کاربریو نخوندم اصلا اومدم نظز دادم لایک ...

بودی حالا 😁 دستور میگو داری بگو بعد برو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
ممنون گلم آخه بچه شیر میدم حتما باید پلو بخورم وگرنه خوردن نخوردن سحری فرقی برام نمیکنه مجبور میشم ر ...

عزیزم شما بچه شیر میدی هم روزه بهت واجب نیست چرا خودت و نینی رو اذیت می‌کنی؟

بعد نمیشه میگو استفاده نکنی وقتی دوسش نداری 

کته درست کن با ماست خیلی سحر میچسبه

من دیدم کوکو هم درست میکنن باهاش ولی امتحان نکردم فکر نکنم جالب باشهمیگو پلو بهتره

اتفاقا فکر کنم این با مزاجم سازگار تر باشه ، مثل کتلت مثلا درست کنم با زعفران بوش نمی‌مونه زیاد 

بیشتر ببینید
عزیزم شما بچه شیر میدی هم روزه بهت واجب نیست چرا خودت و نینی رو اذیت می‌کنی؟بعد نمیشه میگو استفاده ن ...

اگه ببینم کم آوردم یه روز در میون میگیرم هر وقت هم ببینم شیرم کمه حتما میشکنم روزه مو گلم

بیشتر ببینید