سلام ممنون میشم راهنمایی کنید مخصوصا خانمها 11 سال ازدواج کردم ازدواجمون هم کاملا عاشقانه و خود خواسته بود 1 دختر و 1 پسر دارم دخترم 6 سالشه پسرم 5 ماه. من خیلی خیلی گرم مزاحم همسرم تا قبل تولد دخترم گرم و اکتیو بود تو رابطه مونم هیچ مشکلی نداشتیم کاملا راضی جفتمون. از بعد تولد دخترم ورق برگشت رابطه مون نصف شد و اون شور هیجان از بین رفت الانم که کلا چند ماهه پسرم به دنیا اومده از 2 ماه قبل از زایمان تا الان که پسرم 5 ماهشه کلا تعطیل راستش واقعا تحت فشارم محیط کارمم خیلی همکار خانم داریم تا الان اصلا خیانت نکردم ولی الان با این وضع دارم بش فکر میکنم روح و روانم بهم ریخته. همسرم واقعا خانمه همه چی تموم و مهربون و نجیب و یه زن فوق العاده تنها مشکل همینه
بهش فکر کن آلت سرگردان. دوتا بچه و یه خانوم فوق العاده داری بعد به جای حل مشکل و کمک گرفتن از مشاور و دارو و... به این فکر میکنی که بری همکاراتو بکنی ؟! شما دیگه چه موجوداتی هستین خدایی!! کاش این مشکل برعکس بود !!
وای چرا خیانت مرد حسابی.برو خانومت رو ببر پیش مشاور.ایشون احتمالا افسردگی گرفته به جای اینکه درکش کنی و به فکر راه چاره باشی تا خودشو بازیابی کنه تهدید به خیانت می کنی
خانوما بعد از زایمان هورمونهاشون به هم میریزه.و همسرانشون اینو درک کنن و با کمک دکتر و روانشناس اونو به تنظیمات کارخانه برگردونن.یعنی شما باید کمکش کنی پیش روانشناس ببریش و مهم تر از همه درکش کنی.بچه رو که از تو خیابون نیاورده.اونوقت که بچه درست می کردی چرا به اینجاها فکر نکردین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .