2777
2789

همیشه و همیشه در تمام مراحل زندگی پسراشونو بیشتر از منو و خواهرام دوست داشتن برای هرکدومش خونه ویلایی گرفتن ، همیشه در همه حال ‌مالی درحال حمایتن 

حتی خرج خونشونو میدن حمایت های میلیاردی میکنند 

برا ما دخترها حتی جهزیه درست حسابی  ندادن 

تمامی مناسبتها برای بچه های برادرم خرید میکنن 

مهرماه اینقدر برای بچه های برادرم لوازم تحریر خرید که ....

کلا جون و مال و زندگیشون برای پسرا هست 

اما دردسر دارن مریضی دارن مشکل باشه به دختراشه 

مامانم کلیه اشو عمل کرد دوماه من اسیر شدم تو خونم کلی بهش رسیدم هرروز از ۵صبح میرفتم بیمارستان و.. داداشام حتی به خودشون زحمت ملاقات اومدن نمیدادن فقط روز عمل اومدبیمارستان اونم دست خالی دریغ از یک 

اب معدنی..منو خواهرام همیشه ناراحتیم ....

پول نمیخواییم اصلامشکل ما پول نیست حتی  محبت هم ندارن نسب ب دخترا یه زنگ نمیزنن، کلا هروقت مشکل پیش بیاد سراغ ما میان

😞😞😞😞😞😞😞😞 دخترایی که پدرو مادر خوب دارید قدرشونو بدونید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام چن دفعه انجام ندین تا قدرتونو بدونن

منو و خواهرم شهر غریبی هستیم، با کارایی که اینا میکنن 

دیگه بزور سالی یکبار یک هفته میریم خونشون نمیریم دیگه

هرکدوم میریم خونه مادرشوهرمون

نمیشه پدرو مادر هرچقد هم بی توجهی کنن من نمیتونم مادرمو تو بیمارستان تنها بزارم

خوب دیگه تا زمانی که نمیتونی اوضاع همینه

بچسب به زندگی خودت و موفق کردن بچه هات

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

بیخیال باش برا رفتار هیشکی حرص نخور اول از همه خودت برا خودت مهم باشه منم قبلا خیلی غصه میخورم از اطرافیان الان مهم نیستن دیگه برام 

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

بیشتر ببینید