2777
2789
عنوان

بنظرتون با این اقا دوست بشم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 74 پست
هزار بار اینا رو به خودم میگممیگم ادم باش مثل چیزی که قبلا بودی نمیتونمخب طبیعیه فشار درسا و افسردگی ...

تصمیم باخودته 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا مثل توام البته چند ماه دیگه کنکور دارم از 6 ماه پیش تا الان افسردگی شدید با افکار خودکشی دارم اما به نظرم اینکارو نکن همه چیز بدتر میشه کنکورتم خراب میکنی

💜🍊Yoongi Marry Me...ARMY💜

دقیقن مصداق بارز مهربون بی اعصاب😂😂

🤣🤣

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
نی نی یار میگ تو نزار 😂😔

اقا بیا تلگرامم سکرت بفرست مردم از کنجکاوی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اقا بیا تلگرامم سکرت بفرست مردم از کنجکاوی

چرا عزیزم ندیدی منو؟

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید
همینکه بجا درس فکرت درگیر این چیزاس یعنی رتبت ۴ رقم به بالا میشه رل بزنی دیگه از آخر اول میشی

شما یک نگاه به کارنامه من بنداز توی تاپیک هام هست

جر ده نفر معدل برتر استان شدم

توی تاپیک هام هست روزانه 12 ساعت درس میخونم

فقط ظهر ها و شب ها نیم ساعت ار گوشی استفاده میکنم دوتا برنامه هم کلا دارم توی گوشی

گفتم اگر با این اقا دوست بشم فقط اخر شبها حرف بزنیم

که نمیشه

چرا عزیزم ندیدی منو؟

نه اگه دیده بودم که نمیگفتم😭😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

همه ی وقتتو خرج یه چی نکن ، تو اگه مدیریت داشته باشی هم میتونی درس بخونی هم رل داشته باشی و هم تفریح ...

منم همین فکرو میکنم 

ولی بقیه یه چیز دیگه میگن

من جوری شدم که الان به 12 ساعت خوندن عادت کردم 

فقط خواستم اخر شبها باهاش صحبت کنم همین