2777
2789
عنوان

بنظرتون با این اقا دوست بشم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 74 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیز جان شما نیاز به دوپامین داری تا افسردگیت خوب بشه. و رفتی سراغ راه ناسالم برای جبران این کمبود. باید از راه سالم به دست بیاریش مثل قدم زدن زیر آفتاب و رفتن به طبیعت و گردش با خانواده و دوستای صمیمی. رابطه بد نیست ولی الان وقتش نیست. تا آخر عمرت وقت داری برای اینکار. چه بسا پسرای بهتری هم بیان تو راهت. ماچ به لپات😘

سال ها خواننده‌ی خاموش بودم.یه روز یه تاپیکی دیدم که دلم خواست استارترشو کتک بزنم.پس عضو سایت شدم ولی تاپیک دیگه ترکیده بود😔
من اگه این چندماه بخونم میتونم خوب بدم؟

نه

نه بخاطره اینکه نشه رتبه اورد،میشه

اما برای اونی میشه که بتون سوال پرسیدن و وقت تلف کردن بشینه بخونه

پارسال فامیلمون از بهمن نشست خوندو الان دانشجو پزشکیه.

بخوای بخونی میتونی ۱۵ هزارم بیاری و بری پیرا

تنکس گاد

وای قربونت برم چشم قرص دوپامین بخورم خوبه ؟

نه قشنگم از الان چرا قرص بخوری؟ همین که یه روز هفته رو بزاری برای تفریحای خوب و مفید کافیه. مثلا با خودت بگو هرچی هم که شد من جمعه ها میرم بیرون و از روزم لذت میبرم. بگو کل هفته رو درس خوندم و تلاش کردم پس جمعه هارو به خودم جایزه میدم. ولی سعی کن حتما بری بیرون. و ترجیحا اون روز رو اصلا با گوشی کار نکن. ذهنت کم کم خودش میره به سمت خوشحالی. ایشالا بعدا بیای بهمون بگی که بهترین رتبه رو آوردی. لیاقتش رو داری🫶

سال ها خواننده‌ی خاموش بودم.یه روز یه تاپیکی دیدم که دلم خواست استارترشو کتک بزنم.پس عضو سایت شدم ولی تاپیک دیگه ترکیده بود😔
مثلا اگر دو سه روز یکبار یک ساعت باهاش صحبت کنم نمیشه؟

دوست اجتماعی ایراد نداره با رعایت چارچوب ها ولی اینکه ذهنتو به خودش مشغول کنه و وابسته شی نه 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...