2777
2789
عنوان

عکس دوس دختر سابق همسرمو دیدم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 39565 بازدید | 428 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمو دست کم گرفتم همش مقایسه کردم خودمو.. همش پرس و جو کردم

خب اونا دوباره باهم دوست شدن یعنی ؟

منم گذشته همسرم خیلی رومخم است 

خیلی مقایسه میکنم خیلی پیگیر بودم یه مدت 

با اینکه همسرم نخواسته اون زنو 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید

عکس چرا میزاری 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

یه خانوم چجوری میتونه وقتی دوستش نداره شوهرش 

تحمل کنه و بمونه؟🚶🏻‍♀️

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S   تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                           #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                                                                                                                                 فرزندِ(کوروش بزرگ ،سایروس انجیل، سیروس تورات،ذولقرنین قرآن)                         

بیشتر ببینید
اتفاقا برای مبلای من خیلی خوب جواب میده مثلا لک خودکار و مداد رنگی رو راحت تمیز میکنه

مال من دوساله نشستم مبلامو ....نشیمناش و دسته های یکم چرک شده .....

منآن ماه مغرورم که هیچ پلنگی را یارای رسیدنم نیست

بچه ها تادیک پر بازدید اسم داداشه چی بود؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بیشتر ببینید

راجب رابطه ای که مطمئن نیستی و در حد شک‌ چرا باید عکس بزاری ؟!  می‌دونی یک آشناش اتفاقی ببینه چقدر براش بد میشه ؟ برا خودت هم ممکن دردسر بشه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها تادیک پر بازدید اسم داداشه چی بود؟

هومن

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید