2777
2789
عنوان

استفاده از کلمه (عشقم) برای دوست چه ایرادی داره🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 41 پست
ممنونم نظر دادیواسه همه دوست‌ها؟ منظورم اینه که دوست صمیمیت هم بگه خوشت نمیاد؟

یکی از دوستام میگه، با گفتن اون مشکلی ندارم، دیگه حرف زدنه خودشه، ولی خودم نه نمیگم از عزیزم استفاده میکنم 

دیگه حرف زدن اون که نمیخوام عوض کنم 

چ شکلی بود چند میخورد بهش😂متخصصه؟

متخصص زنانه، جوونه زیر ۴۰ سال خوشگلم هس

لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مرد بود؟

نبابا زنه مرد چیه😐😐😂

لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

😂😂ی لحظه تصور کردم مرده بهت میگه توام خوشت اومده🤣😅

🙁

چ اشکالی داره منم رفیقمو خیلی دوس دارم بهش میگم عشقم

اخی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

منم به رفیقای پسر و دخترم میگم

گاهی ب مشتریم میگم

ب شوهرمم میگم

ب همه میگم کلمه ی احساسی ای برام نیس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید