2777
2789

بچها حس تحقیر دارم دیشب خونشون بودم گفت میاو میبرتم برام لباس عید بخره ساعت ۸ شب اومد و گفت باز دوباره میخاد بره سرکار 

گفت میخای برسونمت خونتون اگه حوشلت سرمیره یه جورایی میخاست بفرستتم خونه واقعا الان یه ماهه وضعم همینه همش سرکاره منم دیگ حوصلشو ندارم اصلا دلم نمیحاد بااین ادم برم سفر حتی دیگه نمیخوام برم خونشون یا ببینمش میخوام بشینم واسه انتخابم زار بزنم اول عید بعد درسم بخونم ایشالله که بره به درک 

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خب دم عیده همه مردا همینن سرشون شلوغه

شوهر منم سرش شلوغه و کم میبینمش

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

وا مگه زندگی خاله بازیه؟ خب برو بشین خونه خودت؛ به کارات برس؛ به درست برس به زندگیت برس

چیکار کنه خب

داره کار میکنه نمیره تفریح که تو رو نبره

نزدیک عید کلا همه سرشون شلوغه

برای ارتقا شخصیتی پیج های مشاره ای و روانشناسی رو دنبال کن و مطالب در این رابطه توی سایت های معتبر بخون

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

وا مگه زندگی خاله بازیه؟ خب برو بشین خونه خودت؛ به کارات برس؛ به درست برس به زندگیت برسچیکار کنه خبد ...

خب ما دوماه عقد کردیم بعد دوهفته همینجوری زیاد کرد کردنش شروع شد ممم دست خودم نیست متنفررشدم

عزیزم من از تاپیک های قبلت متوجه شدم انگار دلخوری بر میگرده به اخلاق ایشون که به قول معروف یکم زبونشون نیش داره این دلخوري نابودت میکنه حتما به خاطر خودتم که شده با یه مشاور ازدواج و خانواده صحبت کنید 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
عزیزم من از تاپیک های قبلت متوجه شدم انگار دلخوری بر میگرده به اخلاق ایشون که به قول معروف یکم زبونش ...

اره اونم هست دیکه کنارش خوشحال نیسنم حس میکنم کنارش کمبودی چیزی دارم 

اره اونم هست دیکه کنارش خوشحال نیسنم حس میکنم کنارش کمبودی چیزی دارم

آره عزیزم و مسبب اون حس خودشه باهاش در میون بزار و بگو این اخلاقت منو آزار میده شاید خودش متوجه نیست اگه واقعا ادامه داد کارش رو حتما با مشاور صحبت کن اون خیلی کامل راهنماییت میکنه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

حس میکنم کنارش خوشحال نیستی

کلا از تاپیک های این چندوقت...

میدونی که آدم پیش پارتنرش باید احساس بهتری داشته باشه نه حس تحقیر و ناکافی بودن؟زمانی باید ازدواج کنی که حس کنی از مجردیت پرانرژی‌تر، خوشحال تر، هدفمندتری کنار پارتنرت

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید

عزیزم حس میکنم تو هیجانی تصمیم گرفتی ازدواج کنی ،دخترای کم سن و سال همش عاشق مردای خیلی بزرگ تر از خودشون و خشن هستن‌..فکر میکنن زندگی باهاشون باحاله ولی بعد میبینن نه...

الان ک کار میکنه ک خوبه و جای ایراد گیری نداره‌...ولی شما کلا خیلی همه چیش رو مخته.‌.حتی دیدم ب خواننده مورد علاقش هم ایراد گرفتی‌...بنظرم بهتره اول خودت بری تراپی تا با خودت به ی نتیجه درست برسی ک میخوایش‌ یا نه‌...

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

عزیزم حس میکنم تو هیجانی تصمیم گرفتی ازدواج کنی ،دخترای کم سن و سال همش عاشق مردای خیلی بزرگ تر از خ ...

اره دقیقا