2777
2789
عنوان

رفتم میکاپ صورتم 1300 دادم نامزدی همشون بچه بودن چون عروس بچه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 62 پست
خب شاید عاشق شده و داغه و چند وقت دیگه چشماش باز بشه میفهمه اشتباه کرده البته شاید هم نشه معلوم نیست ...

سنتی شوهرش دادن

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

سنتی شوهرش دادن

خب پس متاسفانه رسمه زود شوهر بدن توی اون منطقه 

لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا به اون چیزی که هدفم هست برسم 🌹🌹                       خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید نه اینکه حمله کنید 😑

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من رفتم یه جا آرایش چشم ازم ۳۰۰ گرفت اومدم خونه کرم و اینام خودم زدم عالی شد 😍

خیلی خوب گرفته ازت من از اینجا فشار میخورم برای موهام هم بخاطر یک تیکه اینکه پایین موهامو فر کرد 400گرفت موهام هم کوتاهن200هم اتو مو گرفت

منو بگو رفتم سالنی که همیشه میرفتم 1/300دادم میکاپ و شینیون اخر مراسم کرم که برام زده بود دور لبم تیکه تیکه شده بود کاری به شینیون ندارم چون فر ریزش داره 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

خوب به خاطر فضای مجازی بعضی پسرها زود زن میگیرن ،پسر ۱۹ ساله میره دختر ۱۵ ساله میگیرن، این یه طرف قضیه، بعد الان جالبه دختران کلاس پنجمی ما روی مردان دهه‌ی شصتی کراش دارن و شده زن پنهانی صیغه ای دوم میشن

بابا اینقدر دخترها هول شدن برای عروسی فکر کنم نوزاد همسری دیگه مد شده، دخترها الان جوری شوهری و گستاخ شدن کلاس پنجم میگی بابا روی دهه‌ی شصتی ها حالا چرا کراش میشید میگن به تو چه

خوب به خاطر فضای مجازی بعضی پسرها زود زن میگیرن ،پسر ۱۹ ساله میره دختر ۱۵ ساله میگیرن، این یه طرف قض ...

سن بالا دوست دارن😒🤦🏻

البته به خاطر اغاز بلوغشون و فهمیدن موضوعات جنسی هم هست مثلا دیدی اولاش رو چطوریه آدم دیگه 

لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا به اون چیزی که هدفم هست برسم 🌹🌹                       خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید نه اینکه حمله کنید 😑

منو بگو رفتم سالنی که همیشه میرفتم 1/300دادم میکاپ و شینیون اخر مراسم کرم که برام زده بود دور لبم تی ...

منم دماغم همینجور شده بود صورتمم دست میزدم کرم رو دستم مینشتس

خوب به خاطر فضای مجازی بعضی پسرها زود زن میگیرن ،پسر ۱۹ ساله میره دختر ۱۵ ساله میگیرن، این یه طرف قض ...

اینو سنتی شوهرش دادن گمون نکنم عشق باشه ولی اره راست میگی بچه های این دور سر و گوششون میجنبه

عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

صلوات فرستادم

با این قیمتا طرف گفته ۱۵۰۰ باید فرار میکردی چه جوری اعتماد کردی؟مامانم ۶تا پیمونه دکلره و ۲تا رنگ گر ...

چقدر ارزون اینجا 2تومن یا 3تومنه

با این قیمتا طرف گفته ۱۵۰۰ باید فرار میکردی چه جوری اعتماد کردی؟مامانم ۶تا پیمونه دکلره و ۲تا رنگ گر ...

اولین بار بود رفتم رنگ اصلا قیمت نمیدونستم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد