2777
2789
عنوان

یکی تهدیدم کرد توی اینستا ازم شکایت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 52 پست
داخل اینستا مگه میشه گروه زد؟

اره ،یه گروه زده مامانایی بچهاشون آلرژی دارن دور هم جمع هستن ،بعد خودش تبلیغ دارو میکنه اون جا برای آلرژی هر کی هم بخواد عضو بشه و از گروه و تجربه مادرا استفاده کنه باید پول بده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خوندم واسه فحش هایی مثل کثافت هم میشه شکایت کرد دیگه نمیدونم واقعی بود یا نه ولی مادر یکی از دوستای خودم سر فحش ازش شکایت کردن در آخرم یه پولی ازش گرفتن  اونطور که خودشون گفتن پوله ریخته میشه حساب دولت  برای دولت هست درکل مثل اینکه جریمه ی مالی داره

اره ،یه گروه زده مامانایی بچهاشون آلرژی دارن دور هم جمع هستن ،بعد خودش تبلیغ دارو میکنه اون جا برای ...

چه عالی .. تبلیغ دارو تو تلوزیون و اینترنت جرمه.. به خصوص اگه بدون مجوز وزارت بهداشت باشه.

حواست باشه که اگه باز چرت و پرت گفت و از شکایت گفت این آتو رو ازش داشته باشی

شوهرش وکیله فک کرده میتونه گو هی بخوره 

جو گرفتتش از بحث لفظی کنار بکش یه اسکرین شات بگیر و بلاکش کن 

قرار نیست با شکایت کاری از پیش بره یا شمارو جریمه یا زندانی بکنن نترس وضعیت دادگاه ها اینقد خرابه کسی به این موارد اهمیت نمیده خودشم ضایع میشه 

شوهرش وکیله فک کرده میتونه گو هی بخوره جو گرفتتش از بحث لفظی کنار بکش یه اسکرین شات بگیر و بلاکش کن ...

من کلا بلاکش کردم اومدم بیرون ، بهم گفت قلب سیاه،  من هی توضیح میدادم باز اون حرف خودشو میزد منم گفتم چشما کورتو باز کن اون بالا توضیح دادم بخون.  عقده هاتم جای دیگه خالی کن ، دقیقا همین جمله گفتم بعدم گفت قلب سیاه شخصیتت همینه منم گفتم هر چی باشم از مریضی بچم پول در نمیارم اونم گفت شکایت میکنم ، بابت تبلیغات دارو پول میگیره ،هر کسی هم بخواد وارد گروه بشه پول میگیره ، البته جدیدا پول میگیره من خودم کاربر قدیمی بودم اونموقع فالوراش کم بود رایگان بود 

اخه شوهرش وکیله

شوهرش وكيل باشه ،مهم ني ،عقده اي زياد لقبه بدي نيس بعدشم اونم توهين كردع شات بگير ازش ،مگه ديگ خيلي بيكار باشع و خودشو با اين شكايت مسخره ميكنه برع دادگاه بش ميخندن حالا فحشه ناموسي افترا و ابروريزي بود حرفي