2777
2789
عنوان

انگار مجبورش کردن هشتصد میلیون طلا برا نامزدش بخره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 60327 بازدید | 547 پست
من خودم بابام طلا فروشه همسرم طلا فروشه جز حلقه طلا دستم نیست دوست ندارم بعد ملت رو از سر تا پا طلا ...

همیشه ب اینایی ک شوهرشون براشون طلا زیاد خریده بود موقع ازدواج حسودیم میشد🥲 اینجام ما رسم داریم هنوز طلا زیاد خریدن هرکس ام طلا زیاد بخره میگن این بهترین مرد دنیاست 

شوهر من وقتی نامزد بودیم وضع مالیش خوب نبود اخع از صفر شروع کرده بود در کل اون موقع ۶۰ گرم طلا برام خرید اما بقیه رو می‌دیدم بیشتر می‌خریدن حسودیم میشد حتی شوهرم الانم ک پولداره بازم زورش میاد من طلا بخرم🙂 منم ک عاشق طلام دست خودم نیست 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشه ب اینایی ک شوهرشون براشون طلا زیاد خریده بود موقع ازدواج حسودیم میشد🥲 اینجام ما رسم داریم هنو ...

چی بگم ما از این رسم ها نداریم اما خب ۶۰ گرمم کم نیست که

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

چی بگم ما از این رسم ها نداریم اما خب ۶۰ گرمم کم نیست که

هعی خواهر ۶۰ گرم برا این همشهریای اسکل من کمه😂😂 همش بهم میگفتن نامزدت دیگه برات طلا نمیخره؟ وای چقدر طلا کم خریدی و فلان....

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

هعی خواهر ۶۰ گرم برا این همشهریای اسکل من کمه😂😂 همش بهم میگفتن نامزدت دیگه برات طلا نمیخره؟ وای چق ...

چس 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید

واقعا درک نمیکنم اول زندگی این همه سختگیری رو😑

خب یعنی چی؟

من شرایط نامزدمو واقعا درک میکنم و میدونم توی این زمونه چقدر سخته پول درآوردن برا مردا 

و موقع خرید عقد به جز حلقه و یه سرویس خیلی سبک چیزی برنمیدارم حتی بهش فکر کردم سرویسم زیاده ی گردنبندم کافیه یا گوشواره 

خودم معتقدم طلا یه پس اندازه که روزای سخت و نداری دستتو میگیره 

بجز این معنای دیکه ای نداره

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

اینا حتما کلاهبردا‌ر بودن

منم شک کردم ولی تهمت درست نیست

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید

[QUOTE=375621641]؟؟؟!!!!خدایی چیزی‌توش بود ک فکر کردیدسوخته؟ داره میگه چندساعت وقت مغازه. ی ایناور نمیدونم چرا بعضیا فقط منتظرن به استارتر حمله کنن اخه چرا واقعا؟منتظرن طرف تاپیک بزنه بریزن سرش ‌

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه