2777
2789
عنوان

خانما کمک با شوهرم دعوام شد باردارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا نمیدونم چرا شوهرا انقد بچه بازی درمیارن؟!شوهر منم همین مدلیهبعضی جاها انقد اخم و تخم میکنه انگا ...

شوهر من کلا یه کم نجوشه تو جمع تنها اخلاق بدشم همینه

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا نمیدونم چرا شوهرا انقد بچه بازی درمیارن؟!شوهر منم همین مدلیهبعضی جاها انقد اخم و تخم میکنه انگا ...

نیادبهتره که والابه خدا

ادموادم میشمرن دعوت میکنن

من قبلااسرارمیکردم که بیااماحالایه باربیشتربهش میگم یااره یانه 

نیادچه بهتر

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
چرا میدونم سخته واقعا ولی اگه زندگیش بد بود تو این ۱۹ سال جداشده بود حتما چند سال اول هم که بچه نداش ...

کم نیستن ادمایی که دور از جون تا پای مرگ هم جدا نمیشن ولی خوشبخت نیستن من اگه شوهزم بخواد نذاره حتی خونه مامانم برم دنیارم بریزه ب پام باز خوشبخت نمیدونم خودمو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادربزرگم میگفت وقتی آدم عصبی میشه باید مرتب آب  بخوره  بره دستشویی تا استرس از تنش بیاد بیرون

نگران نباش  بچه داخل کیسه آب هستش  فقط دیگه باهم درگیر نشین  و به هم احترام بزارین  تا بچه هم یاد بگیره😅

تکونی خوردناش رو تا حالا حس کردی؟

خیلیییی کم بعضی اوقات تازه مطمئن نیستم واقعا تکونا بچه بوده باشه یه ثانیه یه جای دلم فقط انکار بی حس میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادربزرگم میگفت وقتی آدم عصبی میشه باید مرتب آب بخوره بره دستشویی تا استرس از تنش بیاد بیروننگران ...

اصلا مدت ها بود باهم دعوا نکرده بودیم حتی کوچیک نمیدونم امشب چیشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلیییی کم بعضی اوقات تازه مطمئن نیستم واقعا تکونا بچه بوده باشه یه ثانیه یه جای دلم فقط انکار بی حس ...

خب اگه تا حالا حس نکردی که طبیعیه ولی اگه خیلی نگرانی به اورژانس مامایی بیمارستان سر بزنین یه چکاپ بشین