2777
2789
بیخود میگن اینا اکثرشون از اول چشماشون رو خوب باز نکردن با آدم نامناسب ازدواج کردن و یا جرئت طلاق یا ...

اره واقعا نامید میکنن آدمو بلخره ازدواج با پسر آسمون هم باشه باز دعوا هس بحث هس نداری هس 

💔💔

اونایی که میگن پشیمونم کاش برگردم خونه بابام همونایین که میرن طلاق میگیرن میگن عجب غلطی کردم کاش زندگیمو نگه میداشتم

اونا دلشون میخواد رو پر غو زندگی کنن اصلأ خوششون میاد از شرایطشون ایراد بگیرن 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                      🌺 رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کار خواهد گرفت🌺

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نترس عزیزم .اینجا از خوشی و نازو نوازش هایی که شوهرشون میکنه چیزی نمیگن از اینکه هرشب بغل شوهره ان و ...

‌‌دفیقا

شب تاپیک دعوا میزنن

صبح اقدام!!

نمیدونم این مردای بعد و نداری

چرا همونا هی توی اقدامن

یا حامله 

💕

اونایی که میگن پشیمونم کاش برگردم خونه بابام همونایین که میرن طلاق میگیرن میگن عجب غلطی کردم کاش زند ...

دقیقا 

میدونین من خونه بابامم سختی زیاد کشیدم نداری کشیدم خیابون نرفتن محدودیت خرید چند سال یکبار سفر نرفتن دعوای شدید در حد خونریزی چیزی نیست ازش بترسم و ندیده باشم میدونم زندگی سخته 

هیچکس کامل نیست ولی سعی میکنم زندگی برای بچم کامل کنم لاقل من اون چیزی  ک میخوام برا اون فراهم کنم

💔💔

حالا اون اشتباه انتخاب کرده ، یا هر کی میاد تاپیک میزنه انتخاب اشتباه داشته دلیل نمیشه که تو هم همین ...

نه من کاری ندارم ولی تاثیر منفی میزاره شایدم مشکل از منه

💔💔

به هر حرفی توجه نکن!شاید باورتون نشه ولی یه عده در فضای مجازی ما پول میگیرن که ناامیدی تزریق کنن عزی ...

با صحبتای شما کاملا موافقم شما تودت مجردی؟؟

💔💔

آرهاونوقت این همه تاپیک چله واسه ازدواج و التماس برای ازدواج و پسرا چحور دختری میپسندن و .........ای ...

😂😂😂😂😂😂خواستگار ندارن میگن دعا و طلسم و جادو جواب نمیده ازدواج‌میکنن اینجا ناله و ...

💔💔

همسر بساز و صبوری هستی پایدار باشی

قربونت عزیزم

همه باید صبوری کنیم تا زندگی ساخته بشه

الان متاسفانه اینقدر جوونها تحت تاثیر دروغهای فضای مجازی قرار میگیرن که فقط میخواد به هر قیمتی به خوشبختی خیالی برسن!

در حالی که توی فضای مجازی و بلاگرها و ... ظاهرشون اون مدلیه واسه پول درآوردن امان از پشت صحنه زندکیشون!

آدم ازدواجی باید ازدواج کنه وگرنه تا اخر عمر همیشه انگار یه کار نا تموم داره که باید انجام بده ازدوا ...

کاملا موافقم 

مسئولیت سخترین چیز و البته آدم لایقی هم میخواد

💔💔

قربونت عزیزمهمه باید صبوری کنیم تا زندگی ساخته بشهالان متاسفانه اینقدر جوونها تحت تاثیر دروغهای فضای ...

اره بخدا 

من خودم بابام با این سن بد ۲۰ سال زندگی تونست دو تا ماشین بگیره ینی طی این ۲۰ سال اونم با قرض و دست دوم و........

💔💔

تا اخر عمر تنها موندن وحشتناکه من میترسم واقعا چقد پیرزن و پیرمردایب که تو خونه مردن و کسی نفهمید..ا ...

😂من خودم ی خواهر کوچیک داشتم میدونم بچه بزرگ کردن چیه زجر کشیدنه 

ولی چجوری دلشون میاد مادر شدن رو پشیمونی یا نخوان

💔💔

اره بخدا دیگ‌ الان همچین چیزی بگن فایده ش چیه؟؟ بشین زندگیت بساز ک چی ناله میکنی

افرین 

زندگیت داغون بود بچه برای کجات اوردی 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40