2777
2789

بعضی مجردا یه زندگی کاملا عاشقانه و رویایی و فانتزی تصور میکنن درحالی که اینجوری نیست . هم خوشی داره هم ناراحتی . یه روز داری یه روز نداری . اینکه چطور پای همدیگ وایسین مهمه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخود میگن اینا اکثرشون از اول چشماشون رو خوب باز نکردن با آدم نامناسب ازدواج کردن و یا جرئت طلاق یا ...

حالا تو که چشاتو خوب باز کردی و شانس آوردی نمیخواد فضول زندگیه بقیه باشی... با این طرز حرف زدنت چجوری تحملت میکنه شوهرت؟! یاد بگیر راجع به مشکلات و زندگی بقیه درست صحبت کنی 

خدایاتو بساز...تو بسازی قشنگتره❤️🩷🧡💛💚🩵💜🤍🤎

حالا تو که چشاتو خوب باز کردی و شانس آوردی نمیخواد فضول زندگیه بقیه باشی... با این طرز حرف زدنت چجور ...

من درست حرف زدم اما تو درکت پایینه عزیزم که متوجه منظور من نشدی....خدا به دلت آرامش و به اطرافیانت صبر بده☺️

من درست حرف زدم اما تو درکت پایینه عزیزم که متوجه منظور من نشدی....خدا به دلت آرامش و به اطرافیانت ص ...

برو دوباره پیامتو بخون ببین چی نوشتی... خداروشکر خودم و اطرافیانم حالمون خوبه اگه امثال تو زبون درازی نکنن... کسیکه طلاق گرفته یا زندگی خوبی نداره چشماش باز بوده یا نبوده جنابعالی نباید اینجوری بگی، سره خودت میاد بعد ببینم میتونی اینجوری حرف بزنی یا نه 😏

اینا اهل زندگی نیستن دنبال بی بندوباری هستن خیلی هم رواج پیدا کرده بین خانمای متاهل

کافر همه را به کیش خود پندارد 😏

از تصوراتت میگی

یه زندگی مشترک با ادمی که رفیقه .. همدمه .. هم رازه .. یه پله برا موفقیتمه و یه پله برا موفقیتشم .. منبع ارامشم باشه و باهم برا زندگی تلاش کنیم ..

تو سختیا سنگ صبور هم باشیم و تو شادیا پابه پای هم 

ی سری جاها من بگزرم .. یه سری جاها اون ..

و درنهایت بشه بابای نی نیم .. و بشم مامان بچه هاش=)

بریم به سمت یه دنیای جدید ..

پا بزاریم ب دنیایی که فرداش قابل پیش بینی نیست و باهم تجربه اش کنیم ..

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40