2777
2789
عنوان

دومین روز چالش فراموشی نامزد سابقم که 38 سالشه🙃خودم 23 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 32 پست
خاستگارم بود و‌فامیل

دیگه یه خواستگار چیه که واسش داری پَرپَر میشی؟ فکر کردم عقد بودی. آخه آدم عاقل واسه یه خواستگار اینجوری میشه؟‌

همونه که ولت کرده. آدم چسب و سیریشی بودی، گفته بزار خونه بابات بمونی، بزرگ شی، بعد. 

چقدر ما زنا بدبختیم الکی الکی کام خودمون رو تلخ میکنیم

به خاطر کسی که ما رو یادش نیست

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه پسر ۳۸ ساله رو عمرا بتونی با این سن و سالت بفهمی تو

یه دختر ۲۳ ساله هستی و متعلق به نسل z  اگه درست گفته باشم ولی اون مثل تو نیست خیلی دوره ها رو پشت سر گذاشته 

مشکل از تو نیست اون برای تو نامتناسب هست وقتی نتیجه ی یه خواستگاری به کما رفتنه توعه 

بذار سنت یکم بگذره قوی تر بشی بعد 

چه ویژگی داشته که برات درگیر کننده اس؟

دختری با دنیای خود و قلبی مهربان 🌸🎊🎀دل تو امروزیه گلای کاغذی میخواد،،، دل من قدیمیه این گلا رو میده به باد. 

نمازخون بودنشدودی نبودنشکمک حال خانواده بودنشصبرشقدش

😐😐😐😑😑😑 اوه فهمیدم تو داری از شیوه پارادوکس استفاده میکنی 

بای 

دختری با دنیای خود و قلبی مهربان 🌸🎊🎀دل تو امروزیه گلای کاغذی میخواد،،، دل من قدیمیه این گلا رو میده به باد. 

باور کن بازم از اون پیرمردا که همه چی رو تجربه کردن پیدا میشه.بسه دیگه:/

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

خدا کمکت می‌کنه تا فراموشش کنی، البته خودتم تلاش کن... اون لیاقت عشق تو رو نداره...

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت

همینکه داری در موردش صحبت میکنی و براش تاپیک میز نی یعنی هنوز فراموشش نکردی....این روش اصلا جواب نمیده...خودت رو سرگرم یه کاری یا هنری کن وقتت رو پر کن که فرصت نداشته باشی بخوای بهش فکر کنی

نمازخون بودنشدودی نبودنشکمک حال خانواده بودنشصبرشقدش

کمک حال خانواده اش بوده، حسنه؟ اینکه کارمند بانکه و توی ۳۸ سالگی یه خونه با وام کارمندی که بانک میده نگرفته؟ الان یکی از مشکلات یه سری از همین اعضای نی نی سایت اینه که شوهرشون به خانوادش کمک میکنه و نمیتونن این مساله رو هضم کنن. فکر کن خونه نداری اونوقت شوهرش جای اینکه فکر خانه دار شدن باشه به خانوادش کمک میکنه. هر زنی اونقدر فداکار نیست که تحمل کنه. شاید شما خیلی فداکاری. ایشون ممکن هم هست که کمالگرا و وسواسی بوده که تا این سن ازدواج نکرده. البته شاید....

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸