دومین روز چالش خروج از جنازه بودن واسه کسی که یه ماهه پیامی نداده و داره با خوشحالی کیس جدید انتخاب میکنه...
کارایی که امروز کردم رو توی پست بعدی میگم،واسم انرژی بفرستید خواهرا❤️
شاید براتون مسخره باشه اما یک ماهه هرروز واسش تاپیک زدم و از بچه ها راهکار میخواستم...خیلیا بهم حمله میکردن که دهنمونو باهاش سرویس کردی ولی خب من واقعا تنها بودم و نیاز به راهنماییای خواهرانه دارم
یکی دو ماهه عین جنازم..لاغر شدم...زرد شدم..لبام خشکه و چشمام هیچ برقی نداره...اتاقم منفجر شده از شلوغی و اشتها ندارم...قرصای تقویتیمو نخوردم و صورتمو به زور میشورم...دیر به دیر میرم حموم و فقط بدنمو میشورم تا سرما نخورم...چون این شکست عشقی همزمان شده بود با کمخونی شدید و سینوزیتم و کل زمستون امسال مریض بودم و توی اتاق خودمو زندانی کرده بودم و هیچ کاری نمیکردم و صبح تا شب توی اکسپلور و یوتیوب بودم فقط تا شب بشه و دعا میکردم و سابلیمینال گوش میدادم تا پیام بده و اون انگار نه انگار...چن شب پیشم به یه بهونه مسخره پیامش دادم و فکر میکردم مکالمه رو کش میده اما جواب اخرین پیامو نداد و له شدم و فهمیدم واقعا باید دل بکنم و امیدی نیست
یه چالشی گذاشتم ومیخوام هرروز یه سری کارا بکنم تا از این وضعیت نجات پیدا کنم.توی پست بعدی میگم...