2777
2789

دومین روز چالش خروج از جنازه بودن واسه کسی که یه ماهه پیامی نداده و داره با خوشحالی کیس جدید انتخاب میکنه...

کارایی که امروز کردم رو توی پست بعدی میگم،واسم انرژی بفرستید خواهرا❤️

شاید براتون مسخره باشه اما یک ماهه هرروز واسش تاپیک زدم و از بچه ها راهکار میخواستم...خیلیا بهم حمله میکردن که دهنمونو باهاش سرویس کردی ولی خب من واقعا تنها بودم و نیاز به راهنماییای خواهرانه دارم

یکی دو ماهه عین جنازم..لاغر شدم...زرد شدم..لبام خشکه و چشمام هیچ برقی نداره...اتاقم منفجر شده از شلوغی و اشتها ندارم...قرصای تقویتیمو نخوردم و صورتمو به زور میشورم...دیر به دیر میرم حموم و فقط بدنمو میشورم تا سرما نخورم...چون این شکست عشقی همزمان شده بود با کمخونی شدید و سینوزیتم و کل زمستون امسال مریض بودم و توی اتاق خودمو زندانی کرده بودم و هیچ کاری نمیکردم و صبح تا شب توی اکسپلور و یوتیوب بودم فقط تا شب بشه و دعا میکردم و سابلیمینال گوش میدادم تا پیام بده و اون انگار نه انگار...چن شب پیشم به یه بهونه مسخره پیامش دادم و فکر میکردم مکالمه رو کش میده اما جواب اخرین پیامو نداد و له شدم و فهمیدم واقعا باید دل بکنم و امیدی نیست

یه چالشی گذاشتم ومیخوام هرروز یه سری کارا بکنم تا از این وضعیت نجات پیدا کنم.توی پست بعدی میگم...

بگو عزیزم

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امروز بعد از مدت ها از‌ خونه زدم بیرون و از صبح مامانمو بلند کردم تا بریم واسش کفش بخریم...انرژیم صفر‌ بود اما صورت شستم و ضد افتاب رنگی زدم و رفتیم واسش چن جا کفش دیدیم..خودمم جوراب گرفتم...هرجا یه دختر خوشگل میدیدم اعصابم ب هم میریخت که شاید اینارو میدیده که من به چشمش نمیومدم...

از رانندگی بیزار شدم و حالشو نداشتم اما یه مسیر کوتاهیو من رانندگی کردم تا ذهنم  درگیر‌بشه

بعدش ۲ تا فیلم سینمایی که قبلا دیده بودم و‌دوس داشتم رو دوباره دیدم،منی که اوقم میومد از‌فیلم دیدن

عامه پسند و طلا

ببین عزیزم من میگم انشالله یه کسی بیاد توی زندگیت که بعداً خودت بگیره که عاشق این بودی فقط از خدا بخواه نمازشب بخون 

عزیزم آدما رو بسپار ب لیاقتشون 

تو لیاقتت بیشتر از این حرفاست

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید