2777
2789

لطفا اونایی که معجزه زدن و دوباره قطع کردن یا اطرافیانشون استفاده کرده بیاد بگه چطوری بود.من زانو و باسن و کشاله و بیکینی خیلی سیاهه پیش شوهرم اعتماد بنفس ندارم چون چند باری به روم اورده

فقط لطفا ماستا و سفید برفیا که پوستشون مثل برف سفیده و دلشون میخواست سبزه باشن برن بیرون...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من شنیدم نوره زرنیخ دار ( اصل ) بدن رو سفید و شفاف و لطیف میکنه و موهاش رو هم کم میکنه

میگن دفعات اول ممکنه جوش بزنید و پوست سیاه بشه ولی به این دلیله که سموم خارج شدن و بعد از مدتی که استفاده کنید درست میشه

اگه تواستید در موردش تحقیق کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من شنیدم نوره زرنیخ دار ( اصل ) بدن رو سفید و شفاف و لطیف میکنه و موهاش رو هم کم میکنهمیگن دفعات اول ...

عه یعنی جوش طبیعیه؟ من بار اول ک زدم جوش زدم برای همین فک کردم حساسیته ولش کردم

من شنیدم نوره زرنیخ دار ( اصل ) بدن رو سفید و شفاف و لطیف میکنه و موهاش رو هم کم میکنهمیگن دفعات اول ...

واقعن ؟ برا منم بار اول سیاه میشد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
عه یعنی جوش طبیعیه؟ من بار اول ک زدم جوش زدم برای همین فک کردم حساسیته ولش کردم

میگن طبیعیه ، سموم بدن و برون ریزیه

فکر کنم بعد از این که نوره گذاشتید و شستید میتونید ماسک بذارید تا بعدش جوش نزنید

یادم نیست چه ماسکایی ولی فکر کنم سدر و اینا باشه ( چون سدر سرده )

بعضیا میگن حنا و گلاب و...

البته من دقیق یادم نیست، اگه خواستید در موردش تحقیق کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
واقعن ؟ برا منم بار اول سیاه میشد

میگن چون سودا و سموم بدن خارج میشه سیاه میشه

که بعد یه مدت استفاده کردن درست میشه