چون آرمان قاتل بود
حتی واقعیت ماجرا رو هم نگفت، پدر و مادر غزاله خیای بهش لطف کردن که چندسال اعدام رو تعویق انداختن فقط بابت اینکه حقیقت رو آرمان بگه
تا اینجا پدر و مادر کاملا حق داشتن، بیشترین کاری که میتونستن کردن اما آرمان حتی حاضر نبود حقیقت رو بگه
از طرفی من اصلا موافق نیستم ی قاتل رو ول کنن وسط خیابون بچرخه
براساس مستندات (ویدئوهایی که وایرال شد و...) هم:
پدر و مادر آرمان هم بسیار بسیار سیاست به خرج دادن، توو مستندها هست که مادر غزاله میگه این خانواده یکبار خودشون از ما دلجویی نکردن، وقتی متوجه میشن قضیه جدی هست شروع میکنن سیاه نمایی، خودم توو پیج برادر آرمان دیدم ی ویدئو گذاشته بود پشت در واحد خونه غزاله میگفت اومدم التماس کنم اما در رو باز نمیکنن، این کار کاملا سیاه نمایی هست که جو عمومی رو ببرن سمتی که خانواده غزاله رو مجبور به رضایت کنن، مادر غزاله توو مصاحبه ش گفت اصلا به ما اجازه نمیدن خودمون تصمیم بگیرم و این سیاست بازی برای یک خانواده داغدار بسیار بی احترامی بود...
من بر اساس چیزایی که توو شبکه ها بصورت مستند(نه الکی و بدون منبع) دیدم میگم واقعا خانواده بزاره حق داشتن اما به نظرم مامان بابای آرمان عامل اصلی اعدام پسرشون بودن، چون قطعا اونا واقعیت رو میدونستن و بارها شده بود خودشون ماجرا رو به سمتی که خواستن هدایت کردن