2777
2789
عنوان

چرا تو پرونده غزاله و آرمان همه ایران طرف غزاله بودن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 45762 بازدید | 974 پست

من اصلا تو بحث پرونده اینا واقعا نمیتونم سمت کسی وایسم

چون پرونده خیلی چیزای مبهم داشت و گفته نمیشد از طرف خانواده ها

فقط خدا میدونه چی شده 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

وای این اتوسا چقد رو مخه نتونستم تاپیکو کامل بخونم چطوری یه ادم میتونه اینقدر احمق باشه😑

🤣🤣 باور کن از اشناها ارمان بوده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا تو بحث پرونده اینا واقعا نمیتونم سمت کسی وایسمچون پرونده خیلی چیزای مبهم داشت و گفته نمیشد ا ...

خب منم نظرم همینه دیگه 

نمیدونم چرا همه فکر کردن من طرف آرمانم 🤦🏼‍♀️

من پیج مادر غزاله رو دارم اخه من خودمم آرایشگرم خب خیلی بده که طرفو بخاطر شغلش قضاوت کنن اون زمان می ...

اصلا مسئله سطح پایین بودن  این و اون نبود   کلا تو یه سطح نبودن

خیلی باید دقت کنی بچت با کی وارد رابطه میشه  

شما ک بی طرفی 

دیگه ذهنتم مشغول نکن

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

چون آرمان قاتل بود 

حتی واقعیت ماجرا رو هم نگفت، پدر و مادر غزاله خیای بهش لطف کردن که چندسال اعدام رو تعویق انداختن فقط بابت اینکه حقیقت رو آرمان بگه

تا اینجا پدر و مادر کاملا حق داشتن، بیشترین کاری که میتونستن کردن اما آرمان حتی حاضر نبود حقیقت رو بگه 

از طرفی من اصلا موافق نیستم ی قاتل رو ول کنن وسط خیابون بچرخه 

براساس مستندات (ویدئوهایی که وایرال شد و...) هم:

پدر و مادر آرمان هم بسیار بسیار سیاست به خرج دادن، توو مستندها هست که مادر غزاله میگه این خانواده یکبار خودشون از ما دلجویی نکردن، وقتی متوجه میشن قضیه جدی هست شروع میکنن سیاه نمایی، خودم توو پیج برادر آرمان دیدم ی ویدئو گذاشته بود پشت در واحد خونه غزاله میگفت اومدم التماس کنم اما در رو باز نمیکنن، این کار کاملا سیاه نمایی هست که جو عمومی رو ببرن سمتی که خانواده غزاله رو مجبور به رضایت کنن، مادر غزاله توو مصاحبه ش گفت اصلا به ما اجازه نمیدن خودمون تصمیم بگیرم و این سیاست بازی برای یک خانواده داغدار بسیار بی احترامی بود... 

من بر اساس چیزایی که توو شبکه ها بصورت مستند(نه الکی و بدون منبع) دیدم میگم واقعا خانواده بزاره حق داشتن اما به نظرم مامان بابای آرمان عامل اصلی اعدام پسرشون بودن، چون قطعا اونا واقعیت رو می‌دونستن و بارها شده بود خودشون ماجرا رو به سمتی که خواستن هدایت کردن 

من فیلم رو ندیدم دلشو نداشتم واقعیتولی این آقا پسر اینقدر براش بی اهمیت بود این جریان که تا ارشد تو ...

دقیقا 

کسی که زده زیرش و امید داره میاد بیرون زندگیشو میکنه 

خب منم نظرم همینه دیگه نمیدونم چرا همه فکر کردن من طرف آرمانم 🤦🏼‍♀️

اینجا دیگه نی نی سایته توقع بیشتر از این نمیره😂😂

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

حالا یکی بخاد از اطرافیانت کسی رو بکشه تا طرف رو ریز ریز نکنی ول کن نیسی اینجا فاز روشنفکری برداشتی.

اطرافیانم فرق میکنه با ی آدم غریبه که اصلا نمیشناسمش