2777
2789
عنوان

چرا تو پرونده غزاله و آرمان همه ایران طرف غزاله بودن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 79520 بازدید | 974 پست

چه  جالب! یعنی طرف قاتل باشیم؟ دختر رو تیکه تیکه کرده معلوم نیست چه بلایی سرش آورده حتی نگفت جنازه رو چیکار کرده

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاثیر جامعه و باورهای زن ستیزه میگن چون دوست بودن باهم هر بلایی سر دختره اومده حقشه، پسره بی‌گناه ال ...

ربطی نداره 

آدم درست رابطه نبود آرمان 

وگرنه خیلیا پارتتنرشون هزار غلط میکنه ولی بازم طرفشن 

آرمان مردسالار بود و مردسالار ها آدم های جالبی نیستن 

تاثیر جامعه و باورهای زن ستیزه میگن چون دوست بودن باهم هر بلایی سر دختره اومده حقشه، پسره بی‌گناه ال ...

فکر کن دختره میزد پسررو شت و پت میکردم

چی میشد اونوقت؟برعکس ماجرا چجور میشد

من پیج داداش پسره رو داشتم اصلا اینا خانوادگی طبیعی و نرمال نبودن خارج زندگی میکنه یه پسر بیخود پرمدعا غیر نرمال

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
من پیج داداش پسره رو داشتم اصلا اینا خانوادگی طبیعی و نرمال نبودن خارج زندگی میکنه یه پسر بیخود پرمد ...

من پیج مادر غزاله رو دارم 

اخه من خودمم آرایشگرم 

خب خیلی بده که طرفو بخاطر شغلش قضاوت کنن 

اون زمان میگفتن چون مادر غزاله آرایشگر بود سطح پایین و درست و حسابی نبود 

منم بهم میخوره دیگه 

من پیج مادر غزاله رو دارم اخه من خودمم آرایشگرم خب خیلی بده که طرفو بخاطر شغلش قضاوت کنن اون زمان می ...

اینا چرت و پرتهایی بود ک سیاهی لشکرای آرمان میزدن ایدیش رومیدی 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
ربطی نداره آدم درست رابطه نبود آرمان وگرنه خیلیا پارتتنرشون هزار غلط میکنه ولی بازم طرفشن آرمان مردس ...

بحث طرفداری نیست

پدر مادر غزاله رفتار عجیبی داشتن  مخصوصا مادرش  

دیگه پسره اعدام شده  چه کاریه بیای بگی خوب کردم دلم خونک شد هیچ وقت همچین چیزی نشنیده بودم  طرف قصاص رو انجام می‌داد میرفت 

هم غزاله  مقصر بود  هم آرمان  

رابطه بیخود  با آدم اشتباه   پسر کوچیک تر از خودش سطح زندگیشون اصلا مثل هم نبود