2777
2789
عنوان

چرا تو پرونده غزاله و آرمان همه ایران طرف غزاله بودن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 79513 بازدید | 974 پست
جواب نده دیگه گلم برو پرونده های قتل دیگه ای هم هست که بهشون رسیدگی کنیاز جفری دامر شروع کن،به نظرم ...

پوکیدم😂😂😂😂

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
درمورد چیزی که اطلاعات دقیق نداری چرا تاپیک میزنی و دفاع الکی میکنی؟؟؟آرمان اولش اعتراف کرد به تجاوز ...

تو فیلم بی بدن نشون دادن مادرش رفته بود قاطی اشغالا شهر میگشت😭😭😭

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا مشکوک بود اگه آرمان راستشو میگفت و جسد رو نشون میداد شاید رضایت میدادن ولی معلوم نیود چه گوهی خو ...

دقیقا

اینقدررر از آزادیش مطمئن بوده که درسشم ادامه داده

به احتمال زیاد تجاوز صورت گرفته که جسد رو تحویل ندادن یا کلا نابودش کرده بودن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
اون حتی به قتل هم اعتراف نکرده بود مثل اینکه

چرا عزیزم. اعتراف کرد اولش، ولی بعدش وکیل بهش گفت چون جسدی درکار نیست بزن زیرش. جسد پیدا نشه نمیتونن ثابت کنن قتل کردی و اعدامت نمیکنن. اونم زد زیر حرفش، ولی قاضی فهمید قضیه چیه و همون اعتراف اول و ملاک قرار داد. خانواده ی آرمان خیلی پول و قدرت داشتن و فک میکردن امکان نداره آرمان اعدام شه. حتی درسشم کامل خوند که وقتی اومد بیرون وارد بازار کار بشه‌. ولی نتونستن نجاتش بدن. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥