ولی تا نزدیک عید نوروز میشه میگین حسش نیست و کاش این رسم از بین بره و مگه عید نوروز چه روز خاصیه و ....
❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨 ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12
چون هالووین اینا ن لباس نو میخواد ن اجیل و میوه و شام مهمون و این حرفا
البته من باهالووین و کریسمس کاری ندارم
بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن، اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود ❤️کار بر no aks هستم❤️
چون عید رو کردن چشم و همچشمی. پدرمون درمیاد از بس مهمونی پشت مهمونی. مسخره است واقعا. یعنی چی تو دو هفته صد تا مهمونی بدی و بری. این رسومات هست که آدم رو از نوروز زده میکنه.
بیشتر محض گرونیا دیدم که میگن باید نوروز جمع بشه که ملت مجبور نشن تو این گرونی خرید کنن ولی این پاک کردن صورت مسئله ست ... مشکل گرونی باید حل بشه وگرنه نوروز ما قشنگترینه🥲 یه شب یلدا داریم و یه نوروز اینا رو دیگه ازمون نگیرن
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
نفوذی هستنوگرنه یه ایرانی از عید نوروز بدش نمیاد
عه شرمنده لایک کردم ، بعدش دیدم امضاتو🥲😅
مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿
من عاشق عید نوروز همیشه سعی کردم یلدا نوروز جشن بزرگ بگیرمبا اینک خانواده ذوقی ندارن من تکونشون میدم ...
من عید فطر رو هم دوست دارم از بچگی عموم اینا میومدن خونه ی مامانم اینا دور هم خیلی خوش میگذشت الان هم که ازدواج کردم عیدفطرها میریم خونه بابام عموم هم با خانواده ش میاد
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست