2777
2789
عنوان

چطوره که برای هالووین و کریسمس ذوق میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون هالووین اینا ن لباس نو میخواد ن اجیل و میوه و شام مهمون و این حرفا

البته من باهالووین و کریسمس کاری ندارم

بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن،                اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید.                                          میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود      ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

من عاشق عید نوروز همیشه سعی کردم یلدا نوروز جشن بزرگ بگیرم

با اینک خانواده ذوقی ندارن من تکونشون میدم 

یعنی چی درسته سخته گرونی خب اصلا جشن بگیر بین خودت پدر مادرت 

عید اصلی ما اینا هست نه کریسمس و فطر 

چون عید رو کردن چشم و هم‌چشمی. پدرمون درمیاد از بس مهمونی پشت مهمونی. مسخره است واقعا. یعنی چی تو دو ...

واقعا بعضیا عقل دارن میرن مسافرت خلاص میکنن 

این مهمونی در مهمونی جز درگیری جنگ اعصاب چیه

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

بیشتر محض گرونیا دیدم که میگن باید نوروز جمع بشه که ملت مجبور نشن تو این گرونی خرید کنن ولی این پاک کردن صورت مسئله ست ... مشکل گرونی باید حل بشه وگرنه نوروز ما قشنگترینه🥲 یه شب یلدا داریم و یه نوروز اینا رو دیگه ازمون نگیرن 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید
چون عید رو کردن چشم و هم‌چشمی. پدرمون درمیاد از بس مهمونی پشت مهمونی. مسخره است واقعا. یعنی چی تو دو ...

واقعا بعضیا عقل دارن میرن مسافرت خلاص میکنن 

این مهمونی در مهمونی جز درگیری جنگ اعصاب چیه

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
نفوذی هستن‌وگرنه یه ایرانی از عید نوروز بدش نمیاد‌

عه شرمنده لایک کردم ، بعدش دیدم امضاتو🥲😅

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

بیشتر ببینید

به همه اداب مون که تر زدن 

شب یلدا شب همسایه داری 

چهارشنبه سوری هم یه سم دیگه 

بعد نوروز بره؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                              اگر چه در دل دریای خون در سینه دارم                        ولی در عشق تو دریایی از دل کم میارم 🩷🙂‍↔️           

من عاشق عید نوروز همیشه سعی کردم یلدا نوروز جشن بزرگ بگیرمبا اینک خانواده ذوقی ندارن من تکونشون میدم ...

من عید فطر رو هم دوست دارم از بچگی عموم اینا میومدن خونه ی مامانم اینا دور هم خیلی خوش می‌گذشت الان هم که ازدواج کردم عیدفطرها میریم خونه بابام عموم هم با خانواده ش میاد 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست