2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13127 بازدید | 297 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کمکت کنه منم همش استرس 7 سالگی دختر مو دارم. اونم منو تهدید می‌کنه همششب و روز ندارماصلا هم در ق ...

ببین به هیچ وجه از خودت ضعف نشون نده تا پنج سال دیگه خدا بزرگه. همین که الان دخترت پیشته خدا روشکر انشالله یه درآمد خوبی پیدا کنی کنار دخترت روزهای خوبی داشته باشی. خانواده بد قطعا مرد خوب رو هم خراب میکنه وای به حال مردی که خودشم  ادم نباشه. بعد هر سختی آسانیه بازم صبر کن توکل کن قابل باشم برات دعا میکنم. الهی تقاص پس بدن همشون به بدترین شکل و تو و دخترت بهترینها براتون پیش بیاد.

عزیزم نفرین کار ساز نیست.بسپر بخدا متاسفانه خدا صبرش زیاده بالخره تاوانشو میده ولی خب آدم دوست داره ...

کسی زندگیشو تعریف کرد که شوهرش چه بلاهایی سرش آورده بود از کتک و سوزندن بدنش حتی تو بارداری زندونی که غذا هم بهش نمیداده 

بعد نجات پیدا میکنه ازدن زندگی میگف هر روز بهتر از دیروز هی پول رو پول همش خوشی 

چند تا ماشین و ویلا و چند تا خونه خریده ولی اینو  تو یه اتاق نگه میداشته

میگف نگهبان بوده ولی بعد طلاق یه کاری شروع میکنه و گلخونه و اینا حسابی پولدار میشه

جالبیش اینه انقد این آدم بد بوده که میگف مادرشم همش نفرینش میکرد ولی چرا هیچ تاوانی نداد

کسی زندگیشو تعریف کرد که شوهرش چه بلاهایی سرش آورده بود از کتک و سوزندن بدنش حتی تو بارداری زندونی ک ...

منم خودم کم دیدم متاسفانه کارما یقشونو بگیره.ولی تک و توک دیدم که سرشون اومده.چمیدونم بخدا من خودمم یکی دونفر بدجور باهام تا کردن اوایل خیلی نفرین گردم و حرص خوردم ولی دیدم دارم خودم نابود میشم رها کردم سپردم به خدا.حالا یا این دنیا یا اون دنیا .من که هییییییچ وقت حلال نمیکنم و نمیگذرم.

منم خودم کم دیدم متاسفانه کارما یقشونو بگیره.ولی تک و توک دیدم که سرشون اومده.چمیدونم بخدا من خودمم ...

من که تو کار خدا موندم 

من که میترسم اون دنیام من بسوزم اونی که این همه بلا سرم آورده خوش و خرم

من که تو کار خدا موندم من که میترسم اون دنیام من بسوزم اونی که این همه بلا سرم آورده خوش و خرم

نه عزیزم اونور حساب کتابش دست خداست نه بنده ی خدا.همیشه از عدالت خدا گفتن.انشاللع اون ور یقشونو بگیره.

دقیقا... همه از دور فکر میکنن قانون به نفع زنه. ولی تا پاشون نخوره به دادگاه خانواده متوجه نمیشن تما ...

امیدوارم تمام قاضی های بی شرفم نتیجه ناعدالتی ها و اگه رشوه گرفتن اون پول های حرومشونو ببینن که زندگی چندتا بی گناه دستشون می افته و اینقدر راحت نابود می کنن

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بیشتر ببینید

قبلا شوهر منم همین بود، تاپیکتو. خوندم. خاطراتم زنده شد

خدا خودش و حانواده شو لعنت کنه

فقط اینو. بهت بگم اگه  نودش خوب باشه خانواده ش هیچ کارینمیتونن بکن

شوهرامون خودشون بد ذاتن

واسه منو خدا زده

انشاالله مال تو روهم بزنه

عزیزم ببخشید ربطی ب تاپیکت نداره اما من یه خواستگار دارم میخواد وارد شرکت نفت بشه (البته باباش با پارتی بازی میخواد مشغولش کنه)تحصیلاتی نداره اما مهمدسی عمران میخونه بنظرت حقوقش چقدر هست منطقی؟