2777
2789
عنوان

شوهرمو واگذار میکنم به خدا الهی هرچی داره خرج دوا درمونش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13127 بازدید | 297 پست
دخترت چند سالشه ؟؟؟؟کاش به شوعرت پیام بدی من از پس مخارجش برنمیام بیا بچه ات رو ببر اینجوری میفهمه ه ...

2 سال و 3 ماه

اون آشغال بی مسئولیت عیاش بچه مو میندازه زیر دست مادر عفریتش. تلف میشه. نه بهش توجه میکنن نه محبت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کتک توهینتهیه منزلنفقه مهریه اجرا المثل

پس مشخصه دفاعیات تون در پرونده ضعیف بوده 

۱ شما اگ دست درازی داشت برین پزشک قانونی معاینه بشین 

۲ جهت نفقه خب الان سروقت تاریخ حکم پرداخت میشه براتون

۳ احرت المثل هم به دفاعیات پروندتون نگاه کرده قاضی شعبه حکمش زده 

۴ منزلی که تعیین کرده جسارت و با احترام روحیات تون داشته اون محل برای شما؟ 

۵ بعد مهریه چرا دادخواست نزدین؟ 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید

ن بچت بزار پیش خودت باش چون اونا خانوادش خوب نی بچه گناه داره ایشالا خدا برات بسازه هنوز جوانی 

ولی ببینید خانواده خیلی تو ازدواج مهمه این طرف شما خانوادش خوب نیس مردم تو دردسر میندازن

طرف 10تا عروس داره یکیشون طلاق نگرفته 

شمام برا خودت ی کسب وکاری راه بنداز انشالله خدا بزرگه

توکل بخدا

برات ناراحت شدم عزیزم

حالا برو بازار یه لباس خونگی براش بخر که برای عید نو باشه من برا عید دخترم دو دست گرفتم شد ۷۰۰.

بعدم اعتراض بزن رو پرونده ت، ولش نکن

اگه جواب تلفن نمیده بهش پیام بده، بگو بیاد دخترت رو ببره بازار براش لباس بخره. فکر غرور نباش اگه جواب نداد به ننه باباش دایی عمو خاله هاش همسایه هاش و... زنگ بزن حداقل آبروش بره

2 سال و 3 ماهاون آشغال بی مسئولیت عیاش بچه مو میندازه زیر دست مادر عفریتش. تلف میشه. نه بهش توجه میک ...

ببین همینقدر که بچه توعه بچه اونم هست 

این یه ترفنده برای کلافه کردنش 

مادرش مطمیننا سن وسالی ازش گذشته وحوصله بچه نداره 

یه ماه دندون رو جگر بزار 

ببین بچه رو پس میفرستن واونوقت تو شرط بزار براشون 

حرومزاده برا یه لحظشه. اگه مو به مو کارایی که کرده رو تعریف کنم، باور نمی‌کنین که همچین کارایی از یه ...

سلام کاش شما بچه نمیاوردید بااین وضعیت اگه از اول اخلاقشو میدونستید خیلی بده که یه بچه وسطه خودت برو سرکار خرجشو دربیار تورخودااا

ریدم تو این قانون ، یک کیسه برنج خریدم ۲ میلیون ، گوشت کیلو یک میلیون ، بیزیت پزسک ۲۵۰ تومن بعد قانون ۲۵۰۰ نفقه گذاشته برای خرج بچه که از بزرگار بیشتر خرج داره  ، الهی اون قانون گذار درد بی درمون بگیره ، گلم مهریه چی ، مهریه نداری ، چه مظلومی با خانوادت برو در خونه ننه عفریته ش عابروش رو ببر ، برو خونه فامیلاش سرو صدا کن نذار حق ت رو بخوردن طفلکی این بچه خدا لعنت کنه شوهرتو