بعد چیییی همه حرف میزنن و از زیرش در میرن ماااا ما نبودیم یبار همین با یکی دیگه از خاله هام گوشی یکی ...
ان شاء الله شوهر کنه برررررره دیگه
وای چقد فضوله و دو بهم زن
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
مثلا خودشو به داداشم نزدیک کنه بگه این خواهرت چی فلان اون شال همین با یکی دیگه از خاله هام منو خراب ...
اخ منم یه خاله دارم همینجوریه فقط دعا میکنم خدا یجوری بهش مشکل بده و ساکتش کنه چون همه رو با هم بد کرده تو فامیلو پشت سر همه حرف میزنه و صدای ادمو ظبط میکنه میزاره برا بقیه