2777
2789
عنوان

یعنی چراااا اینجورین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 45 پست
توام بهش میگفتی خاله یهو چیشد مهربون شدی! بعدم به داداشت بگو خودم هستم هر چی خواستی به خودم بگو نیاز ...

نمیشه که بعد ناراحت میشد و اینقدددد بلدن درستش میکنن و منو مقصر میکنن

داداشم اصلا چیزی نگفته بود این خودش اینا رو برد

اصلا کولا معلومه چه کسی بدش ازت میاد چه کسی خوشش ازت میاد

بدشون از من میاد از داداشم نه

بعد چیییی همه حرف میزنن و از زیرش در میرن ماااا ما نبودیم یبار همین با یکی دیگه از خاله هام گوشی یکی ...

ان شاء الله شوهر کنه برررررره دیگه 

وای چقد فضوله و دو بهم زن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون زورشون همیشه به کوچیک تر از خودشون میرسه

بعد اگه بابام نباشه اینقدددد حرف میزنن پشت سرم

از بابام میترسن

بعد خودشونو خوببب میکنن که بگن اینا چقدددررر خوبن و هنوزم ازدواج نکرده با این تیپ مزخرفش

بعد اگه بابام نباشه اینقدددد حرف میزنن پشت سرماز بابام میترسنبعد خودشونو خوببب میکنن که بگن اینا چقد ...

به نظرم از این به بعد چیزی گفتن یا حس کردی میخوان باز یه غلطی بکنن سری برو به بابات بگو یا بهشون بگو اجازم دست بابامه

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
مثلا خودشو به داداشم نزدیک کنه بگه این خواهرت چی فلان اون شال همین با یکی دیگه از خاله هام منو خراب ...

اخ منم یه خاله دارم همینجوریه فقط دعا میکنم خدا یجوری بهش مشکل بده و ساکتش کنه چون همه رو با هم بد کرده تو فامیلو پشت سر همه حرف میزنه و صدای ادمو ظبط میکنه میزاره برا بقیه 

نه عزیزممیخوان بهش نزدیک شن که بگن خواهرت چی فلاناون سال من میدونم همینا بودن که منو پیش داداشم خراب ...

ببخشید، اما کلا روابط عجیب غریبی همتون با هم دارین، من تو خانواده و اقوام چنین چیزایی نمیشناسم

بعد چی هرچی میگن هم اینقد بلدن از زیرش در برنو اینقد خودشونو میرسونن ولی همین بسشه نزدیک ۳۰ سالشه و ...

مقصر مادرته که به همه اجازه میده برای بچه هاش تصمیم بگیرن وگرنه به خاله و مادر بزرگ چه ربطی داره تو چیکار میکنی 

❤️‍🔥با افتخار دِت لَکم❤️‍🔥