2777
2789

من لباسمو به کسی قرض دادم دو تا عروسی رفت باهاش حدودا شبی یک و نیم دو تومنی به نفعش شد من که اصلا این چیزا واسم مهم نیست چه لباس تو کمد باشه چه اون بپوشع ولی این بده که وقتی برام آوردنش نشسته بود واااای یو میداد بد جور تو اتاق گذاشته بود نمی‌شد شب تو اتاق خوابید بردم گذاشتم دور ترین نقطه خونه بعد اومدم خوابیدم و خیلی بهم بر خورد حقیقتا خب دو شب عروسی کم نیست که طبیعتاً آدم بو می‌گیره و واقعا خودش اون همه بو رو نشنید؟ یا شنید و آوردش 

بخدا این حجم از بیشوری رو نمیتونم درک کنم 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یبار تو عروسی بودیم داشتیم شام میخوردیم غذا رو از دستمون کشید سفره رو جمع کردن....

꧁༒☬  W̲o̲l̲f̲ ☬༒꧂       بی صدا به یادت هستم ، بی سر و صدا دوستت دارم ، در سکوت خاطراتت را مرور میکنم ، در خفا عکس هایت را میبوسم ،  تنهایِ تنها کوچه های شهر را زیر باران قدم میزنم ، ذره ذره پیر میشوم ، قطره قطره آب میشوم ، و آهسته میمیرم . !       [ این کاربر روانیه تحت نظارت تیمارستانه باهاش جر نکن بد برات تموم میش ]   _روانــی

بیشتر ببینید

ی مهمونی اومده بود براشون تشک پهن کردم بچش جیش کرده بود بهم نگفته بود جمعش کرده بود گذاشتم کمد

شبش از بوش فهمیدم ک کمد بو میده

بهش زنگ زدم گفتم گذاشتی جیش بمونه گلای ملحفه رشد کنه؟ زن حسابی خب بگووو خیسه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ما هر دفعه آش یا کباب درست میکنیم به همسایمون میدیم بیشتر از ۵۰ دفعه دادیم و کاملا دلی 

یه بار فقط یههههههه بار ندادیم فرداش اومد گفت اش درست کرده بودین عه بوش میومد خونه ما به نظرم خیلی حرکتش زشت بود چون ما چندین ساله تو یه آپارتمان هستیم هر جمعه بهشون یه کاسه اش میدیم چند شب یه بارم کباب یا غذای بو دار اینکه یه بار ندی فک کنه وظیفس خوب نیست

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

روزی ک جاریم اول نامزدیم بهم بی پدریم بروم وگف چون پدرنداری همش خونه نامزدت پاسی و هنجاباهاش میری یجابندنیمشی ولی من پدرم نمیزاشت زیادبرم اصول قانون داشتم ک برم خونشون مث تونبودم جقدر دلم سوخت براخودم من هیچی نگفتم وشوهرم وقتی فهمید بعش میخاست زنگ بزنه جوابشو بده باگریه های من نزاشت ولی دیگه محلش نداد

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است .مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست . انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.

بیشتر ببینید
سعی کن دیگه ندی خوبی گاهی خود ادمو اذیت میکنه عزیزم من بودم به روش میزدم

دقیقا احترام زیاد بی احترامی به خودته 

خب دلم سوخت گفتم این همه پول نده ولی دیگه عمرا 

یه بار دیگه هم به یکی دیگه لباس قرض دادم وای اینقدر تمیز شسته بود آورده بود که کیف میکردم 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم