2777
2789
عنوان

دوستی که اصرار داره بیاد خونت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 57 پست

بگو خانواده ام همیشه مهمون دارن  معذب میشی

از عجایب اینجا اینه که تصمیمات زندگيشون به خودشون مربوطه ولی مشکلاتی که به تبع اون تصمیمات گریبانگیرشون میشه و از عهده اش بر نمیان به مردم مربوطه و مردم موظفند براشون جبران کنن . و وقتی هم دیگه کم میارن از واژه ی *کارما* استفاده میکنن 😄😄😄😄   بنده ی خدا !!! کارما یعنی وقتی هر کاری انجام بدی نتیجه اش بهت بر میگرده✅️ یعنی زندگی داغون الانت نتیجه ی اقدامات اشتباه و بدون تدبير خودته😉.  حداقل با استفاده از این واژه خودزنی نکن😉😉😉😉😉

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میخواد بیاد اونجا دیگه کنگر بخوره و لنگر بندازه ب هیچ عنوان راهش نده ارتباطت رو کم کن باهاش

اره میخواد پاش باز شه که هی بگه دارم میام خونتون. خودشم میگه یبار بیام با مامانت اشنا شم دیگ راحت تر بیام😂😐

نمی‌دونم ولی من تو مدرسه پسرم دوتا با دوتا از مادرا دوست بودم اصرار داشت بیاد خونمون منم دوست نداشتم 

حتی چند بار پشت سرم آمدن من گفتم راه نمیدم😐

یه بارم تو خونه یه دفعه در زد رفتم دم در ولی باز راهش ندادم 

دیگه قهر کرد به یکی از مامانا گفته بود من بیوه هستم ترسیده شوهرش بخورم😂

اره میخواد پاش باز شه که هی بگه دارم میام خونتون. خودشم میگه یبار بیام با مامانت اشنا شم دیگ راحت تر ...

بگو مامان من اصلا خوشش نمیاد از رفت و آمد دوستام 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید
با این رفتارش به نظرم مقاومت کن دعوتش نکن و حتی شده جدا شید

اره حتی اگه یه درصدم توو ذهنم بود دعوتش کنم با این رفتارش حس کردم حتما یه علتی پشت این همه اصرارش هس... ترجیح میدم بهش بربخوره قطعا رابطه کنه

خودش تا حالا یبار منو دعوت نکرده . خب لعنتی اول تو دعوت کن که روت بشه بگی منو دعوت کنحس میکنم فقط دن ...

داره میترکه از حسودی تا یک نقطه ضعفی پیدا کنه از تو بگه اره حد اقل اینش خوب نیست

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود