2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم خیلی ناراحتم واسش

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 83 پست
اره محکم نزد تو دهن همه هر جور دلش خاست زندگی کنه الان روحیشو باخته

من دعا میکنم شهید شم .عین زندگی منه ابجیت .با این تفاوت که منم کلی مریضی دارم ولی یک جورایی معلولم .از اون بدتر که کارهای خ‌ونه از من برمیاد

ناراحت نباش.

اگر بتونه این یک دعا را کنه ارجش میره بالا ‌.چون بالاترین مقام همینه 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونجایی که لازم بود خواهرتون قدر خودشو ندونست و از حقش گذشتهالانم دیر نشدهآدم که نمیتونه منتظر بمونه ...

بدهی اورده بالا ی کار داره که فقط بدهیا رو بده ببینم کمتر اروم میشه به فکر خودش بیفته 

من هواشو دارم بقیه نه میخاست بره دیدن خواهر زادم خواهرم گفت نیا حوصله مهمون ندارم

آیا همیشه اینو میگه بهش؟اگر فقط این بار بوده که خوب حرف بدی نزده شاید واقعا حالش خوب نبوده شاید می خواسته تنها باشه یا چیزی شده بوده حالا چون خواهرش بوده زیادی راحت گفته حوصله مهمون ندارم

البته میشد بهتر بگه ولی واقعا اینکه گفته نیا حرف بدی نیستا که ناراحت شدید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
من هواشو دارم بقیه نه میخاست بره دیدن خواهر زادم خواهرم گفت نیا حوصله مهمون ندارم

ادعا نکن ک دلت میسوزه خوب زجرش دادین حالا عذاب وجدان گرفتین اگر دلتون میسوخت ایقد به. آدم مریض عذاب نمیدادین

شهر دیگه مستقل بود کار خوب داشت انقد تهمتش زدن تا برگشت خونه پدری سرمایشم رفت مادرم هی گفت بیا واسه ...

شهر دیگه خطرناکه .ناراحت نباش.برید بهش برسید .ازش دفاع کن .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
اره محکم نزد تو دهن همه هر جور دلش خاست زندگی کنه الان روحیشو باخته

منم یه دوستی داشتم ۱۰سال از خودم بزرگتر ..مشکل جسمانی مادرزادی داشت واسه بچه دارشدن و زنانگی و نمیتونست ازدواج کنه و مادرش به شدت بهش گیر میداد و فقط،میگفت کار کن (البته کار بیرون)

دوستم مغازه داشت 

نهه تفریحی نه خریدی 

تمام فکرو ذکرشو کرده بودن کار کردن و چون ازدواج نمیتونست بکنه مادرع مث دختربچه ها بهش زور میگفت .یه بیرون میرفتیم هزاربار زنگ میزد برگرد برو مغازه 

من اونموقع دانسجو بودم ۲۲سالم بود اون ۳۲سالش بود از اخر تو ۳۵سالگی پناهنده ی ترکیه شد از دست مادرش فرار کرد ...هرچند اونحا هم افسردگی گرفته و همش تو تخت نشسته .صحبت که میکنیم تصویری میرم از جلو مغازش رد،میشم بهش نشون میدم مغازشو میگم برگرد داری نابود،میکتی خودتو 

فقط،گریه میکنه 

اینجا لااقل مغازشو داشت خونشو خرید با کار کردن .ماشین داشت 

اونجا تو زیرزمین نمور داره زندگی میکنه و واسه کار کردن میره رستوران ظرف میشوره هفت هشت ساعت

میگم اینهمع دارایی جمع کردی واسه کی گزاشتی؟؟ خواهر برادرات؟؟ برگرد دیگه 

حیفشم میاد پنج سال تحمل کرده چیزی نمونده تا هفت سال دوره ی پناهندگیش تموم شه ولی به چه قیمتی اخه

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید