2777
2789
عنوان

من ترسیدم خیلی هم ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 36 پست
میدونی از چی میترسم زود زنگ میزنن به شوهرم و شروع میکنن به گله کردنشوهر منم خیلی دل پری دارهیهو جواب ...

چی بگم والا هرچی صلاح میدونی اون مواقع گوشی شوهرتو تحت نظر داشته باش که زنگ زدن خودت جواب بدی یا اصلا نمیدونم واقعا عجیبه دیگه گله نداره آخه 

اگه تصمیمت قطعیه محکم سر حرفت بمون ، دو سه سال غر میزنن بعد عادی میشه ، زندگیو شوهرتو بچسب

پنج ساله ازدواج کردم 

هر سال عید من بدبخت بودم 

هرررررسال گیر و غر 

هر سال کنترل کنترل که فلان جا برید فلان جا نرید 

تا کی میخوابید 

چرا بیدارید 

چرا تو خونه اید

چرا فلان 

چرااااا

بعد هی میورسن کی خونه میخرید 

چرا پدر شوهرت خونه نخرید 

اینا رو جلو شوهرم میپرسن 

اونم هزار بار از ضعف خودش کلافه میشه

و از اونجا زده شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا هرچی صلاح میدونی اون مواقع گوشی شوهرتو تحت نظر داشته باش که زنگ زدن خودت جواب بدی یا اصل ...

نیست پیشم بخاطر شرایط کار 

امشب بعد مدت ها گوشیشو زنگ زدن

هزار تا حرف بارش کردن 

بعدم قطع کردن

اونم به من گفت هر وقت اینا زنگ زدن بگو من دور از جونش مردم

ولم کنین

منم مشکل شما رو دارم شوهرم کم می‌ره خونمون اونام شاکی هستن خودمم تنهایی نمی‌ذاره برم مامانم هم مریضه ...

نه من تنهایی میرم 

ولی تنهایی هم انقدر چرا چرا چرا حواب میدم

مثل بازجویی 

که از استرس اینکه چی بگم بدشون نیاد پس میوفتم و مدام حمله پنیک بهم دست میده

پنج ساله ازدواج کردم هر سال عید من بدبخت بودم هرررررسال گیر و غر هر سال کنترل کنترل که فلان جا برید ...

مثل خواهرم میمونی ، عزیزم قاطع باش، با ادب ولی محکم جواب همه رو بده ، هی سکوت کردین که این شده، حق به جانب باش مشکل حل میشه و هر تصمیمی می گیرید روش بمونید ولی قطع ارتباط راهش نیست، رفتو آمد کنی بهتره و چند بار که محکم جواب بدین تمومه و برسونید اینا مسائل خصوصی خودتونه ،باز هم اگر تصمیم بر نرفتنه روش بمونید

نه من تنهایی میرم ولی تنهایی هم انقدر چرا چرا چرا حواب میدممثل بازجویی که از استرس اینکه چی بگم بدشو ...

نه من از خدامه تنهایی برم راحت ترم شوهرم حرف بازه می‌ره صد تا حرف و حدیث میاره با خودش منم استرسی میشم 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

مگه شهد دیگه هستن اگه یک شهرین کاری نداره عید دیدنی هم یک ساعته نهایت

مهدیًا منتصرا🤲🏻من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿 برنامه کودک شو ،سندباد، محفل(مخصوصا سفرهای ازیتا ترکاشوند )  ، از مامان بگو،سریال ذهن زیبا و سریال فلسطینی طلوع فجر قشنگه اگه دوست داشتید ببینید🌿 اباصالح التماس دعا ، هرکجا رفتی ، یاد ما هم باش 🌿 خدایا طرد شدنم بخاطر حجاب گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه ازش نمیترسم🌿زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه💗. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده هاتماس با١٤١ emtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید
مثل خواهرم میمونی ، عزیزم قاطع باش، با ادب ولی محکم جواب همه رو بده ، هی سکوت کردین که این شده، حق ب ...

ممنون عزیزم 

انقدر تحت فشارم که واقعا جمله مثل خواهرم میمونی بهم آرامش داد.

ببین من به شدت دختر قاطعیم

اما انقدر از بچگیم بازجویی شدم و بازخواست شدم که همیشه میترسم

صلاح اونا شده قهر آه گریه بی محلی

و سوال های بی مورد 

من بی زبونم مثل قورباغه ای که آروم آروم پخته مبشه واکنش های ناخودآگاه دارم 

هنوزم که هنوزم وقتی میگن چرا شوهرت فلان نکرد به اته پته میوفتم اشک میاد و تو چشمام و بی قرار میشم 

انگار به یه بچه گفتی چرا املا ۱۶ شدی

اگه دورن شغل شوهرت یا برنامه سفر و بهونه کن یا بگو قراره مهمون بیاد برات

قهر قهر قهر 

بی محلی 

زنگ های بی سرو ته

من همیشه شغل شوهرمو بهونه کردم 

در اومده میگه همه زندگیت که اون نیس ماهم سهمی داریم 

نمیدونن با رفتارشون مشکل دارم 

نمیدونن چه عذابی میکشم

البته شایدم بدونن و مهم نباشه

ممنون عزیزم انقدر تحت فشارم که واقعا جمله مثل خواهرم میمونی بهم آرامش داد.ببین من به شدت دختر قاطعیم ...

میفهمم ، درک میکنم . از پشت خط تلفن شروع کن و هر وقت حتی یه سوال رو هم تونستی جواب مودبانه ولی محکم بدون توضیح زیاد و در یک جمله بدی سریع خودتو با چیزی که خوشحالت میکنه شاو کن حالا هر چیزی که شاد میشی ، بعد نتیجه رو ببین و سعی کن تا میتونی محیطتو شاد کنی و جاهایی بری که انرژی بگیری 💝

میفهمم ، درک میکنم . از پشت خط تلفن شروع کن و هر وقت حتی یه سوال رو هم تونستی جواب مودبانه ولی محکم ...

من تا بهم میگن فکر نمیکنی داری بی احترامی میکنه شوهرت 

انگار حالم بد میشه 

پنیک میشم نفسم تنگ میشه

بدنم داغ و یخ میشه

و به انه پنه میوفتم

وقتی حمله بهم دست میده اصلا توان هیچی ندارم

الهی نصیب کسی نشه

واقعا سخته