2777
2789

جدیدا یه سری مهمونیهای حالا مختلط که هم توش مجرد هستن هم خانوادگی تو تالارها برگزار میشه که توش پوشش و ر..ق..ص و موزیک زنده همه چی ازاده ولی خب باید بلیط بگیری که از 500 تا بالای یک ملیون هست 

کسی شرکت کرده میدونه جوش چطوریه ؟

مناسب تفریح و تخلیه انرژی هست  برای خانم های مجرد ؟ 

کسی تجربه داشته بگه لطفا 

والا ما واسه تخلیه لنرژی نرفته بودیم تولد یکی از دوستام بود تو لواسان وروردیش 3500 بود 

بستگی به خودت داره واقعا ادم اون جو هستی یا نه من که نبودم و خوشم تیومد و زود اومدم بیرون کلا یک ساعت موندم 

برای تخلیه انرژی خوبه ولی شل کنی اگه کارای دیکه ای هم انجام میشه😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه مضخرف ادما انقدر تنها شدن که مهماتی می گیرن بادجو بد که تخلیه بشن می شه هموپارتی خوب با فامیل ددرهمی لگیرید خودتون رو تخلیه کنید ورودی هم ندید 🤭ما دورهمی زنانه داریم بادفامیل اهنگ می ذاریم ، می گیم و میخندیم ،می رقصیم 😄

چه مضخرف ادما انقدر تنها شدن که مهماتی می گیرن بادجو بد که تخلیه بشن می شه هموپارتی خوب با فامیل ددر ...

همون والا😂

تازه گاهی قابلمه غذامون میزنیم زیر بغلمون میشه قابلمه پارتی 

میز سلف میچینیم به چه بزرگی🤣🤣 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بیشتر ببینید

اره من چندسال پیش رفتم خیلی خوب بود حتی حدود۲هفته پیش هم رفته بودم رستوران که موسیقی زنده هم داشت کلا ازادخیلی خوب بود کلی رقصیدیم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

همون والا😂تازه گاهی قابلمه غذامون میزنیم زیر بغلمون میشه قابلمه پارتی میز سلف میچینیم به چه بزرگی🤣 ...

عه اره ماهم همین کارو میکنیم

جدی؟ نه والله من حتی نشنیدم این موردو/ یعنی همون پارتی؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
چه مضخرف ادما انقدر تنها شدن که مهماتی می گیرن بادجو بد که تخلیه بشن می شه هموپارتی خوب با فامیل ددر ...

اصلا هم مضخرف نیست خیلی هم خوبه من حاظرم پول ورودی ولی نه سفره بذارم نه جمع کنم کلا کار نکنم

جدی؟ نه والله من حتی نشنیدم این موردو/ یعنی همون پارتی؟

ببین پارتی که نمیشع گفت یه جوری هم خانواده هاا هستن هم جوونا پارتی که فقط جوونا هستن