2777
2789
عنوان

خانما وسواس شدم دندونم

143 بازدید | 15 پست

رو یه هفته س روکش کردم درد دارم نمیتونم بجووم بعد با زبون یا دست فشار میدم حس میکنم تکون میخوره لق هست ولی مامانم دید گفت نه خودم هم تو آیینه می‌بینم لق نمیزنه ولی حس اینکه یه چیزی تو لثه فرودمیره موقع جوویدن دارم 

خیلی وسواسی شدم میترسم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

این منم بعد هر بار دندون‌پزشکی رفتن:

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حساس شدی اولشه عادت میکنی فقط باهاش چیز چسبناک و سفت نخور اصلا

واقعا به نظرت حساس شدم لق نیست؟

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
ولی چرا درد داری؟روکش درد نداره ها

دکتر گفت مال لثه که تراش داده زخمه درد دارم و انگار با جویدن چیزی تو لثه می‌ره و حس لقی دارم 

این منم بعد هر بار دندون‌پزشکی رفتن:

وای واقعا توهم مثل منی 

مامانم و داداشم اینقدر غر میزنن نابود میشم 

وای واقعا توهم مثل منی مامانم و داداشم اینقدر غر میزنن نابود میشم

آره تا یک ماه حس میکنم دندونم لقه، خیلی حساسم 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
وای واقعا توهم مثل منی مامانم و داداشم اینقدر غر میزنن نابود میشم

من ارتو دارم بدتر از تو هستم ده تا سوال از دکترم میپرسم هم تو آینه دندون پزشکی نگاه میکنم هم میام خونه نگاه میکنم خسته شدم بخدا😌😂😂

من ارتو دارم بدتر از تو هستم ده تا سوال از دکترم میپرسم هم تو آینه دندون پزشکی نگاه میکنم هم میام خو ...

واقعا روانی میشم شدم حس میکنم لقه 

آره تا یک ماه حس میکنم دندونم لقه، خیلی حساسم

واقعا یعنی توهم حس لقی داشتی ؟بگو جون من ؟ یعنی این حالت تا یه ماه هست 

به مامانم داداشم میگم غر میزنن 

واقعا یعنی توهم حس لقی داشتی ؟بگو جون من ؟ یعنی این حالت تا یه ماه هست به مامانم داداشم میگم غر میزن ...

آره البته من روکش نبود، هر بار که عصب‌کشی می‌کردم یا ترمیم، تا چند وقت حس می‌کردم لق و سسته تا خوب میشد و یادم می‌رفت

بیشتر ببینید
آره البته من روکش نبود، هر بار که عصب‌کشی می‌کردم یا ترمیم، تا چند وقت حس می‌کردم لق و سسته تا خوب م ...

ممنون 

واقعا سخته من خیلی وسواسی م