2777
2789
عنوان

فقط خانم های متاهل بیان کسی هم خوشش نمیاد نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 49 پست

دو روز به پریود امکان بارداری تقریبا صفره

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نترس بچه دار نمیشی ولی کلا به شوهرت رو نده

اصلا رو نمیدم سری قبلی هم که اینطوری کرد کلی دعوا کردم میخواستم چند سال برای رفتاراش صبوری کنم پخته بشه بعد بچه دار بشیم ولی حالا که دیدم نمیترسه من باردار بشم هر وقت رفتار بدی داشت می‌خوام باهاش دعوا کنم

ایول بابا ماشاالله احتمالش کمه دو روز قبل پریود بگیرهولی اگرم بشه مبارکا باشهتو دوران بارداری ازش مر ...

من از این آدما بودم که میگفتم چرا اگر با هم مشکل دارن باردار میشن دقیقا خودم تو اوضاعی افتادم که قضاوتشون میکردم 

دو روز قبل پریودی رابطه امروز امروز باید پریود میشدم نشدم

دیر نشده ب خاطر فصل جا ب جا شده 

دو روز مونده تخمکی نیست بخوای حامله بشی احتمالش زیر ۵ درصده 

استرس عقب می اندازه

فعلا امضا ندارم
خیلی سنت کمه مشخصهکه نمیدونی دو روز قبل پریودی احتمال بارداری خیلی خیلی کمهاون بعد پریودی احتمال با ...

خودم میدونم احتمالش کمه ولی حس بدیه وقتی اصلا بچه نمیخوای بیای اینو امتحان کنی 

البته من بچه نمی‌خوام برای شوهرم مهم نیست