2777
2789
عنوان

کیا پوستشون تیرع بوده ولی سفید برفیش کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 70 پست
به نام خدا من پوستم بابانوئل بود عمو نوروزش کردم با آفتاب

حاجی فیروز، عمو نوروز سفیده😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

معمولا این حجم از سفیدی به خاطر کرمای معجزه و ایناست

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی شاید قرص پیگمنتا میخوره 

چون پیگمنتا روی ملاتونین های پوست اثر میذاره و سفید میکنه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید
نگاه من تو تبلیغات دیدم نوشته ۵ درجه اما من حقیقتا در حد یکی دو درجه ای که خودم تیره شدم رو درست کرد ...

خب اسمشو میگی منم ذاتا سفیدم ولی دستم از بازو به پایین و مچ پام به خاطر لباس خونگی کوتاه تیره شده و صورتم

دوستم پایین تنش تیره بود قبلادیده بودمش پارسال گفت سفیدشده دیدمش باورم نشدگفت روزی چندین بارباشیرمیشسته 

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم. 

لطفا اسم دستگاه لیزرشم بفرمایید من هرچی گشتم پیدا نکردم

نمیدونم ،یکی از فامیلامون سبزه بود دیدمش سفید شده بود خیلی سفید ها 

گفت لیزر کردم 

بعدا رفتم دکتر پوست ازش درمورد این لیزره سوال پرسیدم 

گفت خوبه من خودم یه سال پیش تو ترکیه انجام دادم سفید شدم 

من بخاطر لکه دستم پزسیدم پوسنم سفیده اونم کرم داد رفت و دیگه پبگیر نشدم

نمیدونم ،یکی از فامیلامون سبزه بود دیدمش سفید شده بود خیلی سفید ها گفت لیزر کردم بعدا رفتم دکتر پوست ...

اخه من هرچی از هوش مصنوعی مپرسم میگ همچین چیزی یا غیر ممکنه یا عوارض زیادی داره

و لیزر بیشتر برای رفع نواقص پوستیه🥲

این لیزری که شما میگین احتمالا همون نیس که زیر بغلو روشن میکنه؟یعنی برای کل بدن موثره؟🤔

خب اسمشو میگی منم ذاتا سفیدم ولی دستم از بازو به پایین و مچ پام به خاطر لباس خونگی کوتاه تیره شده و ...

کرم‌رویال 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
چند درجه سفید. میکنه اخه؟

خیلی زباد 

۴-۵ درجه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید
اخه من هرچی از هوش مصنوعی مپرسم میگ همچین چیزی یا غیر ممکنه یا عوارض زیادی دارهو لیزر بیشتر برای رفع ...

نه همون نیس 

لیزرش هم فرق میکنه مثل این لیزر هایی که میریم نیست