2777
2789
عنوان

توراخدا جواب بدین اسهاله پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 45 پست

اینکاری که من میگم رو هم بکن

یه مشت چای سیاه رو بریز کف دستت یکم بسابش بعد بریز تو لیوان و روش آبجوش بریز.  

یه چیزم به عنوان در بذار رو لیوان تا دم بیاد 

سیاه  و غلیظ 

بده بخوره همون روز بند میاد

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهرمون کوچیکه مریضی ها زیاد جا نیس و سه تا سروم زدم انقد بد رگ هست ک دیگ طاقت سوراخ شدنش ندارم

ااگه بدونی اسهال تو یه هفته اونم برای یه ساله چه بلایی سرش میاره میبردیش اونسر دنیا بلند شو همین الان ببرش

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

شهرمون کوچیکه مریضی ها زیاد جا نیس و سه تا سروم زدم انقد بد رگ هست ک دیگ طاقت سوراخ شدنش ندارم

وقتی غذا نمیخوره باید بستریش کنی چند سالشه؟انتی بیوتیک استفاده کرده؟علایم دیگه چی داره؟

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

جای اب آب دوغ بهش بده نمک و نعنا خشک بزن اب بدنش کم نشه داروهارو هم بهش بده زمان میبره تا خوب شه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

گاهی خوبه اسهال به جهت اینکه میکروب ها از دستگاه گوارشش خارج میشن .اون پودر پروبیوتیک رو هر روز با ماست قاطی کن بده بخوره و موز و سیب رنده شده و تخم مرغ بده بخوره خوب میشه مایعات فراوان بده بهش .اگر تب نداره خودش خوب میشه.

تافردا صبر میکنم بهتر نشد میبرمش😭😭

بهش موز ماست بده.

ولی یه هفته خیلیه بچه ضعیف میشه من پسرم یکسالش بود کرونا گرفته بودیم که تازه اومده بود کرونا پسرم مثل پسرشما شده بود یعنی ببخشید اب خالی هر چند دقیقه یه مای بی بی .دبدیم شیراب  شده سریع بردیم دکتز دزمانگاه خصوصی مال بچه ها 

سرم زد تا بچم خوب شد.

وای ادم خودش مریض بشه بچش یه ثانیه مریض نشه

ببر یه دکتر دیگه. گناه داره بمیرم بچه طفلک

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi