2777
2789
عنوان

چرا بعضیا لباس هاشون کهنه یا زشت میپوشن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 81 پست
سلیقشونه خب

لباس سوراخ شده یکمش دوباره بدوزه بپوشه سلیقشه😐💔

میشه برای عاقبت به خیریم یه صلوات بفرستی لطفا ممنون🙂 کاربری دست دو نفر نیست اما گاهی مسله ‌‌‌یا مشکل یه شخصی رو تاپیک میزنم ‌‌دربارش و نظرات شما رو تک تک براش میخونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گدان

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

بعدم ب لباس پوشیدن مردم چیکار دارید 

ک توهین میکنین ؟

شهرستانی آن و خل چلن

اینا چ واژه های زشتیه که نسبت میدین ب دیگران!

آدمایی مث شما از همه داغون ترن .

شخصیت مهمتر از لباسه !

لطفا لایک نکنید .سپاس

فرقی نداره شما یا اونا..

کسی که تو خرید یه چیزی زیاده روی میکنه بیماره❤

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

خب الان این حرفش چه ربطی به لباس پوشیدن بقیه آدما داره

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

اصولا خانومای قدیمی شهرستانی همچین حالتینمنم خیلی این موضوع رو مخمه عاشق اینن که لباسای ارزون بخرن و ...

خانومای قدیمی

نه شهرستانی 

یادبگیدید از کلمات چجوری استفاده میکنید

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
چع ربطی به شهرستانی داشت الان

خب تو شهرستانا این حالتین توی تهران خیلی حالت چس کلاس دارن لباس خوب میپوشن اکثرا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خانومای قدیمینه شهرستانی یادبگیدید از کلمات چجوری استفاده میکنید

تقصیری ندارن ..دعواشون نکنید..خیلیا شعور حرف زدن ندارن

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
خانومای قدیمینه شهرستانی یادبگیدید از کلمات چجوری استفاده میکنید

خانومای قدیمی توی تهران از منم خوشتیپ ترن 

منی مه هم شهرستان بودم هم تهران این چیزارو خوب میدونم

در ضمن چرا فکر میکنید شهرستانی فحشه؟🤨

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خب تو شهرستانا این حالتین توی تهران خیلی حالت چس کلاس دارن لباس خوب میپوشن اکثرا

من خودم اصیل تهرانم اصلا اینطوری نیست خیلی هاشون تیپ هل و سر و ضعشون خزه حتی پولدارم هستن

خب تو شهرستانا این حالتین توی تهران خیلی حالت چس کلاس دارن لباس خوب میپوشن اکثرا

خود شمام از شهرستان پاشدین اومدید تهران پس انقدر توهین نکن چون منم میتونم مثل خودت حرف بزنم

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی