2777
2789

ما کلاس دوازدهم هستیم 

اصلا اجازه نمیده خونه بمونیم و واس کنکور بخونیم 

حالا هفته آخر اسفند رو تعطیل کردیم برداشته به بابا هامون زنگ زده البته ۴تا خای... تو کلاس هست  میرن مدرسه  امروز هم رفتن 

مدیر هم زنگ زده میگه احراجشون میکنم و ...

بعد فروردین هم میگه باید بیاین 

خب ما کنکور رو چه خاکی بریزیم تو سرمونننن

اههه

اعصابم خورده

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

بهش بگو وخییی

نریا 

ول کن

منم همینطوری تهدید میکردن 

به کتفم گرفتم و نهایت عقدشون رو با مستمر دادن نشون دادن که فاقد هرگونه تاثیری بر روی کنکورم بود 

نهایتا برو یه گواهی جور کن و بده بهشون

آبله ای، آنفولانزایی چیزی

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا خود آموزش و پرورش تعطیل نکنه مجبورید بسوزید و بسازید

بخدا اصلا نتونستیم واس کنکور بخونیم 

دیگه هویت چیه که ما رو بخاطر اون تا ساعت ۳ مگه میداره مدرسه 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

بخدا اصلا نتونستیم واس کنکور بخونیم دیگه هویت چیه که ما رو بخاطر اون تا ساعت ۳ مگه میداره مدرسه

فقط تایمتون الکی داره هدر میره🤦🏻‍♀️

من‌اینجا‌ریشه‌در‌خاکم🌱من‌اینجا‌‌تا‌‌نفس‌باقیست‌میمانم🕊️

بهش بگو وخییینریا ول کنمنم همینطوری تهدید میکردن به کتفم گرفتم و نهایت عقدشون رو با مستمر دادن نشون ...

یبار داشتم میمردم ۱ هفته نرفتم مدرسه داشت پارم می‌کرد  با اینکه واقعا حالم بد بود 

بخدا اصلا واس کنکور نخوندم 

آرامش هم نداریم از دستش 

همش زنگ میزنه

نمی تونه اخراج کنه تهدید الکی می کنه بشخصه از ترم اول به بعد پامو مدرسه نزاشتم 🤭

کاره خوبی کردی 

منم تصمیمم همین بود مدیر نمیزاره 

واییی اعصابم آنقدر خورده ها

یبار داشتم میمردم ۱ هفته نرفتم مدرسه داشت پارم می‌کرد با اینکه واقعا حالم بد بود بخدا اصلا واس کنکو ...

توجه نکن

اگر شیش ماه نری می‌تونه بگه ترک تحصیل کرده

با یکی دو هفته نمیتونه اخراج کنه

حرص زدنشم بخاطر درصد بالای مشارکت مدرسس 

توجه نکن و بشین خونه برا کنکور بخون 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بیشتر ببینید