2777
2789

دوسه هفته س فهمیدم با یکی حرف میزنه چت میکنه بیرون میره.زنه شوهرداره بچه داره خودمونم که بچه داریم

بنظرتون تا چه حدی بوده این حدفا

الان میذارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوردمدست پیش گرفته فعلا میگه تو به حریم خصوصی من احترام نذاشتی دلمو شکستی بدم میاد ازت من ساده بودم ...

تو چی کار کردی 

نکنه تو هم مثل قبل باهاش رفتار کردی انگار کاری نکرده 

قهر کن و دعوا کن و تهدید کن و...

تو چی کار کردی نکنه تو هم مثل قبل باهاش رفتار کردی انگار کاری نکرده قهر کن و دعوا کن و تهدید کن و...

من هیچی والا دیشب لال بودم تا صبح اشک ریختم فقط

الانم که دست پیش گرفته توان بحث ندارم

اوردمدست پیش گرفته فعلا میگه تو به حریم خصوصی من احترام نذاشتی دلمو شکستی بدم میاد ازت من ساده بودم ...

😐😐😐😐😐دلشو شکستی؟؟؟؟؟بسم الله برعکسه🤣🤣

درسته ک مامانم منوتربیت کرده🤌ولی تو پا رو دُمم بزار.         تابهت نشون بدم از بابام چی ب ارث بردم😎

اره بخدا قهرکرده اون

بزار قهر کنه جامعذرت خواهیشه آدمی ک کار اشتباه میکنه معذرت میخواد دیگ خیانت ک بدترین کاره بخشیده شدنش سخته واقعا بعد فک حالا هم اینجوری 

درسته ک مامانم منوتربیت کرده🤌ولی تو پا رو دُمم بزار.         تابهت نشون بدم از بابام چی ب ارث بردم😎

من هیچی والا دیشب لال بودم تا صبح اشک ریختم فقطالانم که دست پیش گرفته توان بحث ندارم

اینطوری فقط خودت داغون میشی باید بگی از خط قرمزم رد شدی و حالا باید تاوان بدی 

مثلا من باشم ولش میکنم میرم و تا یه چیزی به نامم نزده برنمی‌گردم 

البته این نظر منه تو خودت شوهرت رو بهتر می‌شناسی فقط باید بهش بفهمونی که خیانت کرده باید تاوان بده الکی نبست

اره حرفای شوهرمهباورت میشه تو این۸سال ندیده بودم و نشیده بودم ازین خرفا ازش

خواهش میکنم کوتاه نیا خواهش میکنم پدرشو دربیار ساده نگذر . نزار بعدها بخاطر حماقتت پشیمون بشی و اونا به ریشت بخندن که پخمه بودی 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40