2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مارم دعوا نمیکنی یه کامنت بذاریم 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
ما انقدر خنده دار مسافرت ۳ روزه

خوبه بابا

من ۱۳۰۰ کیلومتر با خانواده هامون فاصله داریم تازه شهر خانواده اون و من جدا هست باز ۴ ساعت راهه 

برای همین همش باید تو راه باشم بیخیال شدم 

همیشه قبل عید میرفتیم ما میموندیم اون بعد ده روز میومد دنبالمون امسال ماه رمضون نشد بریم

فعلا امضا ندارم
به خدا همینا خوشبخت هستند همینا رو حلوا حلوا میکنن

آره دقیقا همین طوره

ندیدی سر هیچی یه شر بزرگ راه انداخته طرف شسته گذاشته کنار بعد میگه پیام بدم بگم سلام خوبی. 

یعنی دقیقا میدونه با یه سلام سوار طرف میشهتازه یکی گفت پیام بده بگو ببخشید اشتباه متوجه شدم گفت نه پررو میشه