2777
2789
یعنی شما هر وقت با شوهرتون‌میرین خرید تشکر میکنین

حتی وقتایی که خرید خونه رو انجام میده و همه چی 

چند روز پیش یه شلوار خریدم تا همین دیشب چند بار بهش گفتم دستت درد نکنه خیلی شلوار خوبیه

امروز بهم میگه بیا بریم برات روسری و کفش بخرم

تشنه تشکرن مردا

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره خب مگه چی میشه تازه ذوق هم میکنم و با ذوق تشکر میکنم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بیشتر ببینید

بله بنده تشکر میکنم چون ایشون برای من و زندگیمون داره سختی میکشه و تلاش میکنه و خرج میکنه اگر من بخوام نادیده بگیرم این کارهاش رو اونم دیگه انرژیش کم میشه و انگیزه ای براش نمیمونه.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بهش بگوووو بی نهایت سپاسگزارم جناب جومونگ🙏🙏

ولی خداییش باید یه تشکر خشک و خالی کرد دیگه

همونجور که اونا بعد از غذا خوردن تشکر میکنن وقدردان هستن

ما هم باید باشیم،حس خوب منتقل میکنه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید👌👌

بله چرا نکنیم، ادم با زبون خوب و سیاست بدترین مرد راهم میتونه رام کنه ....شما ی جوری میگی ک انگار چون وظیفشه دیگه جای تشکر باقی نمیمونه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مگ‌۳راره هر وقت لباس خریدم تشکر کنم

بله خدا گفته اگر کسی از بنده ام تشکر نکنه  من شکرگزاری او را برای خودم قبول ندارم   

این نشان دهنده اهمیت تشکر کردن هست  من همسرم هر چی برا خونه بخره تشکر میکنم از سیب زمینی و گوجه بگیر تا کمتر و بیشترش

مردا همه عاشق اینن ازشون تشکر و قدر دانی بشه 

خب بکن‌توام‌چیه مگه زندگی اصلا ارزش لج‌کردن نداره 

من الکی الکی تشکر‌میکنم‌.شوهرمم یاد گرفته الکی ازم تشکر میکنه والا خوبه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

من مامان بابام بیست سه ساله ازدواج کردن سر سفره بابام میگه دستت درد نکنه خانم مرسی غذا عالی بود موقع ...

زنده باشن ما هماینجوری تسکر خودش شکر گذاریه و دادها رو بیشتر میکنه